Film Heroine lijkt vervloekt

Madhur Bhandarkar’s film Heroine lijkt het niet droomproject te zijn waar de regisseur van droomde. De film blijft maar tegen problemen aan te lopen. Het lijkt wel vervloekt. Eerst verliet actrice Aishwarya Rai de film. Madhur kwam weer terug bij zijn eerste keus Kareena Kapoor en nu dat probleem verholpen is lijkt de regisseur zijn componisten te verliezen.

Net als voor Fashion was ook voor Heroine de keuze gevallen op Salim-Sulaiman. Maar de producent schijnt een wat verhitte discussie te hebben gehad met het duo over royalty’s. De vraag voor extra royalty’s is niet goed ontvangen door UTV. Het productiebedrijf wilde de reden weten, omdat zij een dergelijke vraag niet hadden verwacht.

Volgens een productiemedewerker reageerde UTV verbaasd op de eis, omdat Salim-Sulaiman in het recente verleden geen grote successen hebben geboekt. Dus de vraag voor extra royalty’s was zeer verrassend.

Beide partijen wilden elkaar niet tegemoet komen en dat leidde tot een beëindiging van de samenwerking.

Het is nu wachten op de officiële verklaring van de componisten, het productiebedrijf UTV of de regisseur. Je wilt jezelf bijna de vraag stellen: Wie is de volgende die dit project verlaat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.