Kristen Stewart wil in Bollywoodfilm spelen met SRK

Je zou het niet denken, maar actrice Kristen Stewart, bekend als Bella van de Twilight-films, is gek op Bollywood en in het bijzonder op Shah Rukh Khan. Ze noemt hem het ‘toonbeeld van romantiek’ en zegt dat ze graag met hem zou willen samenwerken.

“Ik ben een grote fan van Shah Rukh Khan, die het toonbeeld is van romantiek in Bollywood. Als het mogelijk zou zijn, zou ik graag het tweede deel van de film The Twilight Saga: Breaking Dawn met hem willen doen”, voegt ze toe.

“En niet alleen in Hollywood, maar ik zou ook graag met hem willen samenwerken aan een Bollywoodfilm. Dat zou wel betekenen dat ik Hindi moet leren, maar dat zou ik niet erg vinden”, zegt de 21-jarige actrice.

De actrice heeft ook de promo’s van zijn nieuwste film Ra.One gezien en is onder de indruk. “Ik heb de promo’s van Ra.One gezien en die zijn zeer indrukwekkend. Ik vind zijn look in de film geweldig. Ik wil die film zeker zien. Hij is echt een inspiratie voor me,” voegt ze eraan toe.

10 REACTIES

  1. Volgens mij ze is ervoor betaald om zo’n dingen te zeggen. Want alles je goed op let ze maakt reclame van “ra one”

  2. Je hebt wel gelijk lily…ze maakt inderdaad reclame…maar sharukh is ook een echte hartenveroveraar …..He is d king 😉

  3. wie nou niet??????
    SRK, Salman, Aamir.. zijn dolgraag gewilt als acteurs…
    Ze zijn geweldig goed and good looking.

  4. Sharukh Khan is the KING van bollywood. Iedereen wil film met hem maken. Reclame of geen reclame. SRK is THE KING.

  5. sorry maar ik wordt een beetje ziek van dit soort neppe journalistiek. hoevaak hebben we niet hier gehoord dat er weeerrrrrrrrrrrrr een bekende hollywood ster zogenaamd gek is op bollywood of een van de acteurs maar dat je er later niksssss van weer ziet??? wil je voorbeelden? wat dacht je van die heeeeeeeeeele hype rond shakira die in een bollywood film zou gaan spelen met srk? nu jaren later waar is het?? of cameron diaz of will smith of tom cruise etc etc etc. sorry maar ik vind het meer een beetje ego tripperij van de hindoestaanse industrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.