Aamir Khan bang voor concurrentie

5

Slecht nieuws voor Salman Khan fans. De Salman film Ek Tha Tiger stond gepland voor een release op 1 juni. Dit maakte het productiebedrijf Yash Raj Films in juli 2011 bekend. Maar nu wil Aamir Khan zijn film op 1 juni 2012 uitbrengen en heeft Salman gevraagd om de release van de film uit te stellen voor hem.

Aamir wilde zijn film eerder in januari uitbrengen. Helaas bleek dat ook Hrithik Roshan’s Agneepath stond gepland op dezelfde dag. Hij verzocht Hrithik en Karan Johar om de release uit te stellen voor hem. Dit was volgens hen niet mogelijk omdat de promotie al was begonnen en de releasedatum al was vastgesteld. Het productiebedrijf stelde voor om zijn film een week later uit te brengen.

Ook de film Tezz verschijnt op dezelfde dag als Agneepath. “Het maakt ons niet uit dat onze film tegelijk verschijnt met Agneepath of Aamir’s film. Het gaat uiteindelijk om de film en het verhaal. Wij zijn niet bang voor wat concurrentie”, zegt producent Ratan Jain.

Aamir was haastig op zoek naar een andere datum om zijn film uit te brengen en kwam uit bij Salman Khan. Hij verzocht Salman om zijn film te verzetten, zodat hij zijn film in de zomer kan uitbrengen.

Producent Aditya Chopra heeft uiteindelijk besloten om de release te verschuiven voor Aamir. Ek Tha Tiger verschijnt dus niet meer in de zomer, maar met Eid 2012 in de bioscopen en kan dus genieten van de extra vakantiedagen in verband met het suikerfeest. Niet heel slecht, toch?

Je kan je afvragen waarom Aamir de releasedatum van grote releases wil innemen….Heeft hij geen vertrouwen meer in zichzelf of zijn fans? Waarom is hij zo bang voor een beetje concurrentie? Nou, hopelijk verdwijnt de onzekerheid snel en kan hij weer gewoon besluiten om zijn film uit te brengen wanneer hij wilt en dit niet laten afhangen van de films die op dezelfde dag staan gepland.

Ek Tha Tiger
Ek Tha Tiger wordt geregisseerd door Kabir Khan en geproduceerd door Aditya Chopra. Het verhaal is geschreven door Aditya Chopra en het scenario en de dialogen zijn geschreven door Kabir Khan en Neelesh Misra. De muziek wordt gecomponeerd door Suhail Sen.

5 REACTIES

 1. aamir khan is helemaal niet bang voor concurrentie aamir khan is de beste en ook beste film maker met goeijje verhaal elke film die aamir khan maakt is hit peepli live hit – lagaan hit – taare zamaane par hit- 3 idiots hit – delhui belly hit ik weet niet warom jullie zeggen dat aamir khan bang is voor concurrentie

  ik ben ook salman khan fan ek tha tiger wacht ik wel in eied maar als aamir khan een film maakt kan niet wachten dan moet ik het kijken go aamir khan

 2. Aamir zou echt wel andere redenen hebben waarom hij zijn film verzet naar een andere data.
  Maar 1 ding blijft vast… Aamir, Salman en Sharukh zijn gewoon the best. No one can beat them.

 3. Gewoon een kwetsie van de juiste maand de juiste dag de juiste datum met de juiste film en muziek daar draait Bollywood toch om.

  er kunnen 3 redenen zijn voor de opshuiving

  1.films zijn voor seizoenen , volgens mij ligt het daar wel aan

  Bijvoorbeeld een zomerfilm dat in de zomer is opgenomen kan je toch niet gaan uitbrengen als het kerst is en 2 graden onder nul vriest en sneeuwt.

  2.Hij wilt zijn films DHUAN en DHOOM3 kort achter elkaar uitbrengen in plaats van een gat van een maan of 6 ,7.Zo kan hij wel verzekerd zijn van een powerfull year zoals ze dat zeggen om weer awards en de top wat stevigger in huis te hebben.

  Zoals vb wat shahrukh nu doet met Ra.One en Don 2 zit een tijd van maar liefst 2 maanden tussen.

  3.en de laatste optie is zoals de titel al luidt hij is wat onzeker in plaats van het woord bang wat een beetje overdreven klinkt , kom nou zeg Aami Khan The perfectionist BANG haha nee dacht het niet Onzekerheid is het juiste woord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.