Shahid Kapoor in Bollywoodremake van Knight and Day

6

Shahid Kapoor’s imitatie van Tom Cruise’s ‘Top Gun’-look heeft misschien niet gewerkt in Mausaum, maar de jonge acteur stapt nu letterlijk in de schoenen van Tom Cruise.

Shahid schijnt te zijn gestrikt door Fox Studio’s voor de Bollywood remake van de Tom Cruise film Knight and Day uit 2010. De opnames beginnen in 2012 en de film wordt geregisseerd door Siddharth Anand.

De keuze is op Shahid gevallen, omdat Fox vindt dat de acteur een enorme potentie heeft. Zij zijn ervan overtuigd dat hij deze rol, waarin hij een breed scala aan emoties moet portretteren, goed zal uitvoeren.”

Shahid was nogal overstuur over het matige succes van Mausam. En toen Fox hem benaderde voor deze rol, hoefde hij niet lang na te denken. Daarnaast kent hij Siddharth ook goed, vanwege de commercials die ze samen hebben gemaakt.

Dus Shahid is Tom Cruise, dan rest dus de vraag: Wie wordt de Indiase Cameron Diaz? Wie vind jij goed genoeg voor de rol?

6 REACTIES

 1. Nice….looking forward..
  Cameron Diaz is a very good actress…i dont think that someone in bollywood can play d rol of her.

 2. Leuk voor deze mensen!
  Ben benieuwd naar de vrouwelijke rol, misschien iets voor … ???
  I don´t know, we will see!

 3. Klop klop bollywood de film kwam in 2010 uit hoor , denk toch eens logisch na de film uit 2012 en de film wordt opgenomen in 2012 dat gaat niet samen he , oh en nog iets hou toch eens een keertje op om tekst van andere sites te vertalen en te kopieren op de laatste lijn na dan , zijn jullie zo lui even snel kopiëren en plakken en klaar is kees.

  Wat de film betreft bipasha komt wel degelijk in de buurt van cameron diaz , alleen haar zware wat soms irriterende stem is een grote struikelblok , maar voor de rest een prima actrice , anders als alternatief deepika

 4. Bedankt voor je oplettendheid!

  Alle nieuwtjes zijn afkomstig van dezelfde bron en daarom kan het zijn dat op diverse sites hetzelfde bericht te lezen is. Net zoals je iedere dag op Nederlandse nieuwssites hetzelfde nieuws leest, is dit ook in India het geval.

 5. Ok bedankt voor de aanpassing in de tekst ik zal jullie blijven corrigeren .

  Good Luck verder

 6. ik kom uit India .
  mijn famillie zegt je kijkt te veel bollywood ding.
  ik hou van india ik kom uit Punjab love punjab and india bollywood .
  bollywood is best film and punjabifilms love you india

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.