Shahid Kapoor kwaad op media

4

Shahid Kapoor is woedend op de media. Afgelopen week verschenen er diverse berichten over hem en Anushka Sharma. De twee acteurs zouden samen hand in hand het succesfeestje van Mere Brother Ki Dulhan zijn binnengelopen. Daarna zouden de twee naar het balkon zijn gegaan en afgezonderd van iedereen zijn begonnen met zoenen.

Shahid vind het een zeer onsmakelijk verhaal. “Ik las een zeer onsmakelijk verhaal…sommige journalisten weten niet waar ze de grens moeten trekken tussen de werkelijkheid en hun eigen verbeelding”, schreef de acteur op Twitter.

“Het is oneerlijk, maakt me verdrietig en boos. Als ze geen respect voor hebben, prima, maar heb respect voor een meisje. Ik reageer meestal niet op dit soort verhalen, maar deze ging echt te ver.”

4 REACTIES

 1. WTF??
  Dus ze hebben echt gezoend in de balkon en media heeft gespot, waardoor shahid zo woendend is geworden??
  maar since wanneer shahid en anushka zijn een stel??
  hij heeft toch met priyanka, ofnie???
  kan iemand mij vertellen met wie shahid verkering heeft of hij nog single is??? en anushka!! ik dacht zij heeft met ranveer singh ofnie??? en met wie heeft priyanka dan??
  WTF is going on in bollywood! zijn ze daar voor een carriere of opzoek naar relaties?? :S #confused

 2. Ze zijn niet een stel….media laat aan mensen gewoon verhalen laten lezen…die niet waar zijn daarom is shahid boos.en hij is momenteel single.het is uit met priyanka

 3. Tuurlijk is het onzin anders zou dit toch niet gaan twitteren of wel soms , media willen aandacht en geld en gaan zelfs zo ver dat elke artikel wel 75 procent op leugens gebaseerd is snap je in kranten staat er ook wel een groot deel fictie en non fictie in , maar ja het is wel showbizz he mensen willen horen,zien ,lezen wat ze willen of wat ze echt opwind….

  Off topic

  HaseenaLady91

  Ben je een asociaale kind van 15 of sow leer spellen het is niet in de balkon , maar op de balkon en zulke taal [zoals WTF etc] is niet toegestaan of je kijkt te veel naar films als jism en Americaanse films als Kiss Kiss bang bang die in bijna elke film de F woord gebruiken , maar ja je kan er ook niets aan doen he lieve meid mensen zijn eenmaal makkelijk te manipuleren en de film,tv industrie is daar het grootste deel van.

  het gaat je goed

 4. WTF:|
  mesen die hebben echt niks te doen:S
  ze hebben gwn niks te doen man:S
  mediaa en al die zooi hebbenecht niks te doen:|
  en ja is uit met priyanka
  maar ze zijn gwn beste vrienden
  maar die mediaaaaaaaaa is gwn BULLSHIT:D
  BLIJKBAAR HEBBEN ZE NIKS MEER IN BOLLYWOOD TE DOEN;)!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.