First look: Arjun Rampal als Ra.One

11

Eindelijk is het zo ver. We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is er die ene trailer waar menig Arjun Rampal fan op heeft zitten wachten: Arjun als Ra.One. De film ziet er met elke trailer steeds beter uit. En nu de look van de hoofdrolspeler is onthuld neemt de nieuwsgierigheid alleen maar toe.

Termen als Mindblowing, Rocking, Kickass en Most Sexiest Villian ever vliegen over het internet. Ra.One staat gepland voor een release op 26 oktober.

Bekijk nu de actietrailer en laat ons weten wat je vind van Arjun Rampal.

11 REACTIES

 1. Ik zal kijken omwille van Arjun. De trailer ziet inderdaad leuk uit!

  @ Afghanen
  Elke zondgag om 20:05 is dans programma SYTYCD. Er zit een afghaanse danser. Hij heet Meysam en hij is kei goed. Stem op hem!!!!!

 2. ik vindt deze trailer beter dan al die andere Ra one Trailers. en Arjun ziet er zeker goed uit. is het wel waard om het te kijken denk ik.

 3. Deze film kan niet meer kapot heeft al zoveel uitgegeven en zo veel marketing gedaan dat het bijna onmogelijk is om geen Blockbuster te worden …dit is nog niks de beste bewaren ze natuurlijk in de film , hoop dat dit de eerste ,maar zeker niet de laatste film is die zich kan gaan meten met Hollywood Biggies als Iron man , Thor , XMEN etc
  ziet er in ieder geval beter uit dan Dragonball Evolution ,het is nu wel de grootste en duurste film aller tijden van Bollywood , maar of het wel de beste kan worden moeten we nog bezien.

  26/10/11 D-DAY
  de Film is te zien in Kinepolis , metropolis In Antwerpen,gent, Brussel etc

  maar pathe heeft het nog niet staan op de site

  off topic

  he lily een geweldige manier om Meysem te promoten , hoop van harte dat hij wint

  kom ga op facebook,msn,hyves, elke manier dan ook om nederland kennis te laten maken met de aankomende winnaar van so you think you can dance.

  afghan_boy

  in nederland op RTL4 te zien op zaterdag

 4. HET IS VANDAAG OM 20:05. Kijken allemaal en stemmen. Op facebook vind je hem onder de naam Meysam Noori

 5. Stem “KOPPEL8” naar 6620, wanneer de show begint en de lijnen zijn geopend. Volgende week zullen ze andere nummer hebben, ze zullen niet altijd koppel8 zijn. Maar allen vanavond.

 6. Meysam is echt geweldig in Ra.One! en oh ja en aan de hindoestanen: stem op arjun rampal in So You think…..hij danst hartstikke slecht! 😀 😀

 7. lilly waarom @ afghanen?
  ik ben hindoestaan en ik wil ook wel op hem stemmen hoor!! no problemo! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.