“Komedie is het moeilijkste genre”

De opnames van Rohit Shetty’s komediefilm Bol Bachchan zijn klaar. De cast van de film bestaat uit Ajay Devgn, Asin Thottumkal, Prachi Desai en Abhishek Bachchan. Volgens Abhishek is het niet makkelijk om in een komedie te acteren. Dit schreef de acteur op Twitter.

“Ik heb altijd gezegd dat het moeilijkste genre voor een acteur komedie is en dat heeft Bol Bachchan wel bewezen.”

De acteur voegt toe dat het erg heeft geholpen om zoveel talent om zich heen te hebben. “Het is een geweldige leerervaring wanneer je de kans krijgt om te werken met zo een grote groep van goede acteurs. Je kan zoveel leren door alleen al naar ze te kijken. Dat maakt zo’n film veel interessanter voor mij”, aldus Abhishek.

4 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Saturday, October 15th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.