Overwerkte Vidya Balan beland in ziekenhuis

3

Vidya Balan heeft veel nieuwsgierigheid opgewekt met haar glamoureuze rol in Milan Luthria’s film The Dirty Picture. De actrice heeft zichzelf helemaal overgegeven aan de rol van Silk Smitha om deze te perfectioneren. Zo erg zelfs dat haar gezondheid in gevaar kwam door de inspanningen en Vidya een paar dagen voor Dusshera naar het ziekenhuis werd afgevoerd.

“Vidya heeft heel hard gewerkt voor haar rol en was helemaal uitgeput. Ze verloor zelfs haar eetlust. Haar hemoglobinegehalte was ook aanzienlijk afgenomen. Dat is de reden dat haar ouders besloten om haar naar het ziekenhuis te brengen”, aldus een medewerker.

Een vertegenwoordiger van het Lilavati ziekenhuis bevestigt het verhaal. “Ja, Vidya was inderdaad een paar dagen opgenomen in het ziekenhuis, maar het was verder niets ernstigs. Ze is pas naar huis gestuurd nadat ze weer op volle kracht was. Nu zorgen Vidya’s ouders ervoor dat ze voldoende rust neemt.”

The Dirty Picture is geproduceerd door Ekta Kapoor. Naast Vidya maken ook Naseeruddin Shah, Tusshar Kapoor en Emraan Hashmi deel uit van de cast. De film staat gepland voor een release op 2 december en is gebaseerd op het leven van de Zuid-indiase actrice Silk Smitha.

Bekijk de trailer

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.