Priyanka Chopra begint zangcarriere

Dat Priyanka Chopra goed kan zingen wisten we natuurlijk al, maar nu krijgt de actrice ook echt de kans om een zangcarrière te beginnen dankzij Universal en DesiHits. Het is voor Priyanka een lang gekoesterde droom die eindelijk in vervulling gaat en ze is blij dat ze nu ook haar muzikale talenten wereldwijd kan laten zien.

Priyanka is de eerste grote artiest voor het fusion-entertainment platform Desi Hits! Het mediabedrijf hoopt met dit platencontract hun visie te verwezenlijken. ““Priyanka is een internationale superster met miljoenen fans over de hele wereld. Dit uitstapje naar de Amerikaanse muziek-industrie voldoet aan de visie van ons bedrijf, dat ernaar streeft om het beste uit de Oosterse en Westerse cultuur bij elkaar te brengen om magie te creëren. Het is een droom die uitkomt en we zijn zeer verheugd om deze multi-getalenteerde artiest aan de rest van de wereld voor te stellen”, aldus de Chief Executieve van DesiHits.

Ook American Idol mentor Jimmy Lovine is enthousiast over Priyanka. “Met het unieke talent van Priyanka en haar kennis en ervaring, hebben we de mogelijkheid om de grenzen van de populaire cultuur nog verder uit te breiden. Dit is een geweldige kans voor ons allemaal.”

Haar muzikale carrière ligt in de handen van de manager van Lady Gaga. Het is nu wachten op het album, waar momenteel hard aan wordt gewerkt.

16 REACTIES

 1. arjun 420 waarom heb je zo een gaare naam!! what do you mean with 420??
  bache charsadhobieste luchak??

 2. Zo Zo als je al in gesprekken bent met mangager van Lady Gaga en American Idol mentor…dan ben je wel serieus bezig..knap van haar, heb haar nooit horen zingen, maar dat zal vast en zeker niet lang meer duren!

  Nu nog een rondje om de maan…dan heeft ze alles van A t/m Z gehad.

 3. * manager

  dacht ff snel een correctie bericht versturen, want mensen kunnen hier niet tegen iets zelfs niet tegen een typfout, als ik zo rond lees dan zijn mensen hier echt snel geirriteerd en en staan in paraatheid om aanvallen bij het opmerken van fouten…zelfsss met typufouten haha@grappig

 4. haha daar heb je gelijk in maar je tweede bericht staat weer vol met foute grammatica en typfouten. But it doesn’t matter je boodschap is wel duidelijk.

 5. Soraya…ja hebt klopt als een vliegende kikker, maar in een 3e correctie bericht had k geen zin meer in hoor! En k moet jullie toch bezig houden met opmerken van fouten, anders hebben sommige geen reden om te mopperen lol!
  Maar heyy jij bent wel scherp goed gezien, die hele kleine grote grammatica fouten! Je awards is onderweg voor beste female in categorie fouten dictator

 6. Hey Mr Cool

  Aangezien je zo scherp bent met grammatica van anderen corrigeer ik jou even..no offense hoor;)

  *Je awards is onderweg

  Het is je award is onderweg !

  && vind je trouwens heel funny 😛

 7. Nonymouss cute cute very cute..thanks buddy voor je merkwaardige ontdekking…weer iets geleerd..wist wel dat deze site nuttig kan zijn…zo leer ik nog wat!

  Maar wanneer heb ik dan gezegd dat ik grammatica van andere scherp in de gaten houd? Ik heb juist gezegd MEN word scherp in de gaten gehouden en daar hoor ik ook bij…Ben blij dat je me verbeterd…afterall van fouten moet men leren…thank u vary nice ji

  (google maar lekker weer los, waar de fouten in zetten of is het zitten..uff ben het nu ff kwijt haha lolz)

  peace and love for me and the rest!

 8. hahahaa Mr Cool ..

  Ik bedoelde dit:

  En k moet jullie toch bezig houden met opmerken van fouten, anders hebben sommige geen reden om te mopperen lol!

  & men moet idd van fouten leren 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.