Hrithik look-alike krijgt 14 huwelijksaanzoeken

Hij is een van de grote kanshebbers in de dansshow Just Dance en niet alleen acteur Hrithik Roshan, maar ook zijn fans zijn erg onder de indruk van zijn look alike Karan Pangali.Toen Karan geblesseerd raakte tijdens de repetities werd hij overspoeld met ‘get well soon’ berichten op Facebook. Zijn vader heeft inmiddels ook bekend gemaakt dat hij al 14 huwelijksaanzoeken heeft ontvangen en ze van plan zijn om een swayamvar te houden voor hem als hij terugkeert naar Groot-Brittannië.

Lijkt de jongen echt op Hrithik? Hrithik is van mening dat het niet aan hem is om te beslissen of ze op elkaar lijken, dat is aan het publiek. Wat de acteur prachtig vindt aan deze jongeman is dat hij een klassieke danser is en niet bang om de normen te doorbreken. De superster zegt dat Karan zeker weten een betere danser dan hijzelf. Ook geeft Hrithik hem waardevolle tips over het dansen of styling.

Karan ziet Hrithik niet alleen als jurylid of mentor. “Hrithik is als een vader op de sets. Erg zorgzaam voor de kandidaten.” De acteur vindt ook alle deelnemers geweldig en geeft toe dat het moeilijk is om mensen te laten gaan.

Of er een tweede seizoen van het programma Just Dance volgt is nog niet duidelijk. “Laten we eerst dit seizoen afronden. Het programma heeft erg hoge kijkcijfers en het gaat goed. Ook de omroep is tevreden met het resultaat. We zullen zien”, aldus Hrithik.

Vinden jullie hem op Hrithik lijken?

16 REACTIES

  1. Hij lijkt niet echt veel op Hrithik, maar wens hem wel het alle beste…hoop dat hij een eigen stijl ontwikkelt en niet in iemands andere sporen treedt!

  2. Sadya…

    Ik word volwassen wanneer er vrede is in de wereld offf wanneer een weekje nonstop volop zon is zonder een druppel regen in nederland…dus dat zal nog wel ff duren meid 😉

  3. Hij lijkt helemaal niet op Hrithik.
    Hij lijk meer op Karan V Grover van Zee Tv, de serie Yahaan Main Ghar Ghar Kheli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.