“Ik geloof niet in competitie”

De een-film oude Sonakshi Sinha is momenteel een van de weinige actrices die veel aanbiedingen ontvangt voor zowel films als producten. Maar het Dabangg-meisje zegt dat ze zichzelf niet ziet als onderdeel van een competitie. Sterker nog, ze gelooft niet in competitie. “Ik kijk er niet op die manier naar,” zegt ze.

“Iedereen heeft wel iets te bieden. Iedereen heeft zijn eigen charme en eigen persoonlijkheid. Iedereen brengt iets nieuws en iets anders voor het publiek. Ik geloof niet in competitie.

Sonakshi heeft momenteel veel films op haar lijstje staan: Race 2, JOke, Rowdy Rathore en Son of Sardar. Daarnaast heeft ze ook getekend voor Kick met Salman Khan in de hoofdrol. “Ik ben blij met zulke mooie films en ik beschouw mezelf als zeer gelukkig dat ik deze kans heb gekregen.”

6 REACTIES

  1. Sonakshi Sinha is een goeije actrice ze hoeft geen competitie de doen met andere actrice want ze heeft al bewezen in dabangg dat ze kan acteren ik ben een grote fan van haar ik ben wel blij voor haar dat ze veel aanbieding krijgt van films Sonakshi Sinha meid ga zo door jij bent een topper

  2. Tja…de kracht van postbank kende ik al maar de kracht van bekende vader in bollywood dat wordt me steeds krachtiger!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.