Abhishek feliciteert Lara Dutta

Na Aishwarya Rai is het Lara Dutta die binnenkort begint aan een gezinnetje met haar man Mahesh Bhupathi. Eén van de eerste die haar feliciteerde met haar zwangerschap was niemand minder dan Abhishek Bachchan, die rond november voor het eerst vader wordt.

Abhishek feliciteerde haar via Twitter:”Paaji GEFELICITEEERD! Welkom aan boord!” De 33-jarige actrice twitterde terug: “Dank je wel AB. Jij hebt het al achter de rug, voordat wij aan de beurt zijn. Ik zal vragen om tips!” Lara staat in Bollywood ook wel bekend als “Lara paaji”. Abhishek en Lara hebben samen gewerkt in twee films – Mumbai Se Aaya Mera Dost en Jhoom Barabar Jhoom.

Dutta bedankte verder iedereen voor hun wensen en zegen. “Dank jullie wel allemaal voor jullie wensen en zegen. Het is een geweldig moment en Mahesh en ik zijn allebei heel enthousiast over de komst van de baby.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.