Sonam begint met Bikram Yoga

Geïnspireerd door vader Anil Kapoor, die er nog altijd erg fit uitziet op 51-jarige leeftijd, heeft Sonam Kapoor nu ook besloten om te beginnen met yoga. En niet zomaar yoga, maar Bikram Yoga. Deze is beter bekend als Hot yoga. Sonam zegt: “Ja, ik begin met Bikram yoga of zoals iedereen het noemt, de Hot yoga. Dit is mijn vader’s geheim.”

De oefeningen worden uitgevoerd in een verwarmde ruimte. Deze vorm van yoga helpt de bloedsomloop, de flexibiliteit, het voorkomen van en sneller genezen van eventuele bestaande blessures.

Sonam behoort nu ook tot de lijst van beroemdheden als Bipasha Basu, Shilpa Shetty, Kagna Ranaut, Kareena Kapoor, die al eerder begonnen aan yoga.

5 REACTIES

  1. DEZE SORAYA IS MAAR WAT JALOERS, LIJKT HET WEL. DE MEDEDELING IS ECHT NIET ALLEEN VOOR JOU BEDOELD!!!!!! IS ALGEMEEN. OF KAN JE HET NIET HEBBEN DAT SOMAN ZO’N PRACHTIG LICHAAM HEEFT EN ALTIJD PRACHTIG ER UITZIEN EN BOVENDIEN NOG EEN KNAP VROOWTJE IS.

  2. Waarom in capslock loser? Ben je zo boos? lol doe ff normaal zeg. Ik geef gewoon mijn mening Dus donder op met je onzin over “niet alleen voor jou bedoeld”1 Ze is zeker knap! Heb ik dan gezegd dat ze lelijk is? Ik dacht het niet! Jij maakt er zelf een probleem van omdat je niet kan begrijpen dat iedereen zijn eigen mening heeft!!

    doei sukkel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.