Kareena Kapoor nu in Heroine

Het hoge woord is er eindelijk uit. Kareena Kapoor speelt de hoofdrol in Madhur Bhandarkar’s film Heroine. Na wekenlange speculaties over wie nu wel of niet de hoofdrol in Heroine zou spelen en of de film wel of niet door zou gaan, kwam deze week dan eindelijk het verlossende woord uit de mond van Kareena Kapoor zelf.

“Ik ben tevreden over het script en heb ja gezegd tegen Madhur. Nu is het alleen nog een kwestie van opnamedagen inplannen en mijn salaris vaststellen”, aldus de 30-jarige actrice.

Kareena stapt hiermee in de schoenen van Aishwarya Rai Bachchan, die in Cannes de eerste look van de film onthulde. Maar na 10 opnamedagen besloot de actrice om haar zwangerschap aan te kondigen. De regisseur en producent waren zeer teleurgesteld in de actrice. Madhur kwam bijna in een depressie, omdat zijn droomproject in het water was gevallen. Maar hij gaf niet op en ging terug naar zijn eerste keus: Kareena.

Kareena zou met het aannemen van deze rol de Bachchan familie hebben beledigd, maar dit lijkt Kareena niet te storen. “Ik baseer mijn keuzen niet op het feit of ik er iemand blij mee maak of beledig. Ik heb ja gezegd tegen het script dat mij is aangeboden”, zegt ze.

Het project gaat dus alsnog van start. Nu met Kareena Kapoor, Arjun Rampal en Arunoday Singh en Shahana Goswami.

6 REACTIES

 1. go kareena.
  alles beter dan aishwariya rai.
  Bachan familie irriteert me gewoon mateloos.
  En aish al helemaal, te fake.

 2. […] post by charla Posted on Friday, August 5th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 3. Ik vind het toch wel ajmmer…heroine past veel meer bij asihwarya…ze is veel groter.
  Een getrouwde vrouw heeft het recht om zwanger te raken net als all andere vrouwen…en aish zelf heeft gezegd dat zij geen zwangerschap plant, maar dat zoiets gewoon gebeurt.. Arme meid in plaats van haar te feliciteren met haar eerste kindje gaan ze haar werkloos verklaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.