“Raaz 3 wordt enger in 3D”

“Voor mij is Raaz 3 de belangrijkste film van mijn leven. Het wordt enger in 3D en tegelijkertijd ben ik van plan om het liefdesverhaal meer diepgang te geven. Daarnaast is er natuurlijk veel muziek.” Dat zegt Vikram Bhatt in een recent interview.

Vikram Bhatt keert na acht jaar weer terug bij Vishesh Films voor het derde deel van de horror-triologie Raaz. Raaz 3 wordt gemaakt in 3D en volgens Bhatt is Raaz 3 de belangrijkste film van zijn leven.
“Voor mij, is Raaz 3 meer dan alleen een film. Ik heb het gevoel dat ik weer thuiskom. Het is een geschenk dat ik aan Bhatt Saab Bhatt Saab (Mahesh Bhatt) en Mukesh-ji (Mukesh Bhatt) wil geven. Want zij zijn verantwoordelijk voor de persoon en regisseur die ik nu ben.”

Bhatt begon in 1992 als regisseur met de film Jaanam. Hierna volgden successen zoals Ghulam, Kasoor en het eerste deel van de Raaz-triologie. Bhatt’s laatste film met Vishesh Films was Footpath in 2003. Bhatt is de afgelopen drie jaar een synoniem voor horrorfilms met successen als 1920 en dit jaar Haunted 3D.

Raaz uit 2002, met in de hoofdrollen Dino Morea en Bipasha Basu, werd een groot succes. Het tweede deel had Emraan Hashmi, Kangna Ranaut en Adhyayan Suman in de hoofdrollen. Deze werd geregisseerd door Mohit Suri en viel niet in de smaak bij het grote publiek.

We wachten met smart op dit derde deel, met in de hoofdrollen Emraan Hashmi en Jaqueline Fernandez, en hopen dat Vikram Bhatt zijn reputatie als horror-specialist kan behouden.

5 REACTIES

  1. Haha enger.
    Indian movies worden steeds slechter en slechter.
    Bovendien kan niemand aan hollywood overtreffen.

    3D???? Wat een lachertjes daar in india.
    Indian cinema zet zich al jaren voor schut.
    vroeger waren er echte hindi films,nu alleen maar bagger en rotzooi en te veel op amerika willen lijken.

  2. @ Raaj

    Ben met je eens dat lang niet alle bollywood horror movies even eng zijn.
    Maar om te zeggen dat niemand Hollywood kan overtreffen?! Ik bedoel, ben je wel goed bij je hoofd?!
    Wat dacht je van de chinese en Koreaanse horror movies. Hollywood maakt ook maar remakes van Aziatische films. En dat proberen ze dan te overtreffen, wat ze gewoon weg niet lukt.

    Maar het maakt mij niet uit of een bollywood film eng is of niet. Belangrijkste wat het moet hebben is een goed en believable verhaal. Niet alleen een behekste huis of een of ander gek die iedereen gaat lopen slachten, zoals je dit in de laatste hollywood films ziet.

    Ps. Film “Insidious” (Hollywood) is een goed voorbeeld van hoe je wel een horror movie moet maken. En krijg nou wat, die was gemaakt door een Koreaan! 😉

  3. Rajivie je hebt hier een punt.

    Groetjes man.

    Maar ben wel blij dat je mij gelijk geef op het gebied van de hindi cinema tegenwoordig.
    Acteurs vandaag de dag,komem niet eens dichtbij de acteurs van vandaag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.