Murder 2: een remake van een Koreaanse film?

De poster van Murder 2 was een kopie van de Koreaanse posters van de film Bad Guy, maar dat is blijkbaar niet waar de inspiratie stopt. Als we de geruchten mogen geloven dan is de film zelf namelijk een remake van een andere Koreaanse film. Het verhaal van Murder 2 schijnt namelijk “geïnspireerd” te zijn door een Koreaanse film getiteld The Chaser.

Het verhaal van de Koreaanse film Chugyeogja (Engels titel: The Chaser) lijkt sterk op de preview van Murder 2 gegeven door Vishesh Films.

Joong-ho is een ‘vieze’ detective. Hij wordt pooier, maar raakt in de financiële problemen wanneer een aantal van zijn meisjes zomaar verdwijnen zonder hun schulden af te betalen. Tijdens zijn zoektocht komt hij erachter dat alle meisjes door dezelfde client werden opgeroepen. Op dat moment is een van zijn meisjes ook met diezelfde man.

Het is zeker geen verrassing als deze film een kopie is, want de Bhatts staan redelijk bekend om hun remakes. Ook Murder was een directe rip-off van de Amerikaanse film Unfaithful.

Mahesh Bhatt is altijd open en eerlijk geweest en heeft nooit gezegd dat hij een intellectuele filmmaker is en “geïnspireerd raken” door andere films is voor hem geen probleem.

Murder 2 is geregisseerd door Mohit Suri en is dit weekend wereldwijd uitgebracht.

1 REACTIE

  1. Het zou best kunnen dat dit een remake is. Zou me niks verbazen.

    Maar is het niet de taak van bollywood.nl om de feiten te presenteren ipv “geruchten”?!

    Lijkt me een beetje gek om discussies te voeren op basis van “geruchten”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.