Ek Tha Tiger release op 1 juni 2012

We moeten helaas nog een klein jaartje wachten, maar Yash Raj Films maakte onlangs bekend dat de romantische thriller Ek Tha Tiger, met in de hoofdrollen Salman Khan en Katrina Kaif, op 1 juni 2012 wereldwijd in de bioscopen verschijnt. Maar misschien kunnen we binnenkort alvast genieten van een aantal foto’s.

De opnames van de film beginnen namelijk eind juli en dat betekent dat de media er alles aan zal doen om Salman en Katrina vast te leggen.

Ek Tha Tiger wordt geregisseerd door Kabir Khan en geproduceerd door Aditya Chopra. De film is gebaseerd op een verhaal geschreven door Aditya Chopra en het scenario & dialogen zijn geschreven door Kabir Khan en Neelesh Misra. De soundtrack wordt gecomponeerd door Pritam.

Vanaf het moment dat de film werd aangekondigd was het publiek verbaasd en nieuwsgierig. Dit is de eerste keer dat Salman en Katrina zullen samenwerken, nadat ze besloten om een punt te zetten achter hun relatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.