Waar is Anil Kapoor?

Onze eigen Anil Kapoor speelt een van de hoofdrollen in een van de grootste Hollywoodproducties van het jaar: Mission Impossible – Ghost Protocol. Maar zijn afwezigheid in de eerste trailer van de film, die maar liefst 2 minuten duurt, heeft vragen opgeroepen onder zijn fans.

Fans uiten hun verbazing op sociale netwerksites over Anil’s afwezigheid in de trailer die vol is van actie met Tom Cruise, die opnieuw in de huid van spion Ethan Hunt speelt.

Vivek Ranjit: “Mission Impossible – 4: Ghost Protocol – … Ethan Hunt. Eminem’s rap. Maar waar is Anil Kapoor & India.” Manish Gaekwad schreef: “Mission Impossible 4 trailer is uit, van maar liefst twee minuten lang, en geen Anil Kapoor, is dit de reden waarom de film MI: Ghost-Protocol heet?”

Raghav Modi zegt: “Ah, typisch dat de Indiase acteur Anil Kapoor nergens te bekennen is in de MI:. Ghost Protocol trailer. Teleurstellend.”

Naast grote teleurstellingen over Anil’s verdwijningsact, grepen anderen deze kans om met goede grappen zijn afwezigheid te verklaren.
“Ik zag Anil Kapoor in de Mission Impossible 4 trailer. Hij is in de lucht!” werd geplaatst onder de naam Sarfrazhaan, terwijl iemand met de naam Helloanand schreef: “.. Anil Kapoor speelt de rol van Mr.India in MI4. Dat is waarom je hem niet kan zien in de trailers.”

Naast Tom Cruise, maken ook Jeremy Renner, Paula Patton, Ving Rhames en Simon Pegg deel uit van de cast. Volgens imdb.com, speelt Kapoor de rol van een man genaamd Brij Nath.

Bekijk de trailer

2 REACTIES

  1. Misschien is het een kleine rol en dat hij vandaar niet in de trailer te zien is. Trailer ziet er in ieder geval wel heel vet uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.