Opnames Heroine uitgesteld

UTV heeft aangekondigd dat opnamen van Madhur Bhandarkar’s Heroine zijn stopgezet voor onbepaalde tijd, vanwege de zwangerschap van Aishwarya Rai’s. Zij speelt de hoofdrol. De afgelopen dagen werd flink gespeculeerd wie nu de rol van Aishwarya zou overnemen, maar UTV geeft aan dat hier geen sprake van is.

“Wij willen een eind maken aan de speculatieve en feitelijk onjuiste verhalen die de ronde doen over Heroine en om de situatie nu voor eens en altijd te verduidelijken”, aldus een verklaring van het productiehuis.

“Op dit moment is niets belangrijker dan Aishwarya’s welzijn en gezondheid”, zegt UTV. “We waren het er allemaal over eens dat het het beste is om verdere opnames stop te zetten in plaats van door te gaan met het ongelooflijke veeleisend schema voor de komende maanden.”

UTV wenst de 37-jarige actrice een gezond zwangerschap toe.

“Hoewel we erg balen van deze kans om met Aishwarya te werken, wenst de gehele cast en crew haar en haar man het allerbeste toe, nu zij beide aan deze een nieuwe, bijzondere fase in hun leven beginnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.