Rakesh Roshan start in oktober met Krrish 2

De opnames voor Krrish 2, met in de hoofdrollen Hrithik Roshan en Priyanka Chopra, beginnen in oktober. Dat vertelt producent en regisseur Rakesh Roshan. De film staat gepland voor een release in de zomer van 2012. Naast Hrithik en Priyanka maken ook Vivek Oberoi en Chitrangada Singh deel uit van de cast.

Rakesh was van plan om in juni te starten met de opnames, maar zijn Hrithik en Priyanka waren toen nog druk bezig met de opnames van de remake van Agneepath. Hierna begon Hrithik aan de promotionele activiteiten voor Zoya Akhtar’s Zindagi Na Milegi Dobara. En dus bleef er voor Rakesh niks anders over dan de geplande opnames uit te stellen. Maar volgens Hrithik zijn de schrijvers nog druk bezig met een storyboard en dat is ook de reden dat er nog geen opnames kunnen plaatsvinden.

“We zijn nu bezig met het vullen van de storyboard. Als je een film met veel special effects maakt, moeten de scenes duidelijk op papier staan. Zodra dat alles in orde is, kunnen we beginnen met de opnames in de studio. Wij hopen in oktober te kunnen starten, afronden volgt hopelijk in maart en dan volgt de release rond de zomer van 2012?, aldus Hrithik Roshan.

Hrithik garandeert dat Krrish 2 – net als de eerdere films uit de franchise: Koi Mil Gaya en Krrish – ook betoverende muziek en choreografieën zal bevatten. “Krrish en Koi Mil Gaya hadden allebei een prachtige album en de choreografieën pasten in de film. Dat zal in Krrish 2 niet anders zijn.

2 REACTIES

 1. De muziek vond ik om te huilen. uit Krrish heb ik 60 minuten verwijderd. Zoveel onzin zat er in.

 2. Muziek vond ik juiste het beste aan deze film.
  – Koi tumsa nahi
  – Pyaar ki ek kahani
  – Dil na diya enz.

  Hopelijk krijgen we weer goede muziek in de vorm van deel 2.

  Love you Priyanka!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.