Akshay Kumar is terug in actie!

Akshay Kumar is terug in actie. Voor zijn rol in Prabhu Deva’s Rowdy Rathore zal de 43-jarige acteur twee maanden hard gaan trainen om de kunst van het traditionele strijdkarate te leren. Akshay is al in het bezit van een zwarte band in Taekwando. Dus deze training zal hem waarschijnlijk zeer meevallen.

Akshay zal na de opnames van Housefull 2 direct beginnen aan zijn training.

Rowdy Rathore zal het publiek introduceren aan deze nieuwe sport. De film bevat veel actie en daarom waren de makers op zoek naar iemand die ook de technische know-how bezit voor de gevaarlijke stunts die zij voor ogen hebben. De makers zijn ervan overtuigd dat Akshay Kumar de enige is die deze rol met zelfverzekerdheid kan vertolken.

Rowdy Rathore wordt geregisseerd door Prabhu Deva, geproduceerd door Sanjay Leela Bhansali en Ronnie Screwvala en de co-producent is Shabinaa Khan. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Sonakshi Sinha.

2 REACTIES

  1. gaaf ben dol op hem .
    maar ik heb hem eerder de zwarte band (zit maar half jaar er op ) .
    i love you akkie kumar

  2. n 1976 1977 heb ik een jaar lang tae kwon do lessen gevolgd zonder te weten wie akshay was,dat vind ik prachtig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.