Saif Ali Khan: “We zijn gelukkig samen”

Relatiebreuk op komst, Saif en Kareena hebben relatieproblemen en Saif en Kareena uit elkaar. Dat was enkele krantenkoppen van het afgelopen weekend, maar niets is minder waar. Dit nieuws was zeer verontrustend voor het koppel en hun families. Daarom reageerde Saif vrij direct op het bericht en hoopte daarmee zijn fans gerust te stellen.

Het koppel is altijd open en eerlijk geweest over hun relatie en waren dan ook zeer geschokt van deze geruchten.

“Ik zou graag onze fans ervan willen verzekeren dat alles goed gaat tussen Kareena en mij … we werken hard, maar we maken altijd tijd voor elkaar. Al deze geruchten zijn verontrustend en niet waar. Ik heb hier verder niets aan toe te voeren, behalve dat we erg gelukkig zijn samen”, aldus de 40-jarige Saif.

Saif en Kareena zijn alweer vier jaar samen en worden gezien als een van de meest sexy koppels in Bollywood.

1 REACTIE

  1. sexy zijn zij zeker.
    laat al die mensen maar roddelen, en praten.
    jullie weten beter.

    have a great time.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.