Dino Morea: “Ik wil trouwen”

Na een lange lijst van relaties en vrouwen is het eindelijk zo ver. Dino Morea gaat trouwen. Wanneer de grote dag is, weten we nog niet, maar de acteur is nu al ruim twee jaar samen met modeontwerpster Nandita Mahtani en hoopt snel in het huwelijksbootje te stappen.

“Ik wil zeker gaan trouwen, maar ik wacht nog even op het juiste moment”, aldus Dino

Dino Morea heeft altijd vaker in de schijnwerpers gestaan vanwege zijn relaties en privéleven dan om zijn werk. En dat is iets wat hem erg dwarszit. “Ik ben een over-ambitieus persoon. Naast mijn carrière als acteur heb ik ook een reclamebureau, maar er zijn maar weinig mensen die dit weten. Het is jammer dat mensen Dino Morea kennen vanwege de relaties die hij heeft of heeft gehad en niet vanwege de prestaties op professioneel niveau. Mijn liefdesleven stond altijd in de schijnwerpers. Niemand heeft mij ooit gevraagd waar ik mij allemaal mee bezighoudt.”

4 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Wednesday, June 22nd, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. je moet niet te snel gaan, niet van dat je te jong bent om de trouwen.maar ik bedoel juist met die gene met wie je wilt trouwen.
    Als je echt graag wilt trouwen dan moet je ook de juiste keuze maken met het juiste persoon, want trouwen is niet iets wat je altijd doet eenmaal trouwen dan ben je (meestal) hele leven verantwoordelijk van elkaar.

    achja k hoop voor dino dat zij de juiste is 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.