Aishwarya Rai Bachchan in blijde verwachting!

Sinds hun huwelijk in 2007 werd flink gespeculeerd over Aishwarya’s zwangerschap. Wanneer zou er opnieuw een Bachchan worden geboren? Nou, dat is eindelijk zo ver, want Aishwarya is zwanger en niemand minder dan Amitabh Bachchan maakte dit bekend via Twitter.

“Nieuws. Nieuws, Nieuws… Ik word opa….Aishwarya is zwanger…. Ik ben zo blij en opgewonden!!!!”

Binnen een half uur ontving Amitabh bijna 3000 felicitatieberichten. Hij bedankte iedereen voor de wensen en felicitaties.

Ook het echtpaar bedankte de fans vandaag voor hun lieve wensen. “Allen bedankt voor jullie liefde, steun en zegen. We zijn hartstikke gelukkig en blij met dit nieuws.”

Er gingen al eerder geruchten dat de Bachchan Bahu zwanger was en op de foto’s van het Cannes Film Festival was te zien dat de actrice was aangekomen, wat de geruchten nog meer aanwakkerde.

Aishwarya is momenteel bezig met de opnames van Heroine en hoopt deze zo snel mogelijk af te ronden, want zowel zij als de regisseur vrezen dat wanneer ze dat niet doen, wellicht haar buikje te zien zal zijn.

9 REACTIES

 1. geweldig!! hopelijk heeft het kind wel het gezicht van zijn/haar moeder!!

  lol grapje!

 2. wow geficisteerd aishwarya en abishek bachchan met zwangerschap en aishwarya geniet maar je zwangerschap en ik ben heel blij en ik ben fan van aishwarya rai en abishek en mr. amitabh bachchan dus eigelijk ik fan alle bollywood sterren dus gr…..

 3. Eindelijk is het zo ver hehehe.
  Als een bekende acteur gaat trouwen zijn we zo benieuwd naar wat zal ze dragen hoe zal eruit zien als dulhin, en daarna kijken we uit naar de zwangerschap en weer hoe groot is haar buik, en wat zal het worden, en dan komt het groot moment…………….. op wie zal hij en zij gaan lijken, dan willen natuurlijk ook het kindje zien.

  Gefeliciteerd Bachchan Family and Rai

 4. mr amitabh en abhi en natuurlijk oma jaya bachchan van harte gefeliciteerd wens jullie veel geluk.

 5. wat zullen de paperazzi doen als het kind er eenmaal is ? als een gek achter de ouders aan om een kiekje van het kind te maken?

 6. aah gefeliciteerd, en dan word dat kind misschien ook later een acteur of een actrice.
  dan zou zij ook heel wat over zijn opa horen hoe beroemd hij vroeger was.

  aah echt leuk ben blij voorhun.
  geniet van jullie leven 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.