Voor Priyanka geen naaktscenes

Priyanka Chopra staat bekend om veel van haar gewaagde rollen, maar de actrice zegt niet comfortabel te zijn met naaktscènes. De 28-jarige, die in films als Andaaz, Aitraaz en Fashion te zien was in nogal seksueel getinte scènes, zegt dat ze nooit uit de kleren zal gaan voor een film.

“Ik voel me niet comfortabel met het idee van een naaktscène. Zelfs niet als ik de meest complexe, rare en ranzige personages moet spelen. Ik wil ook dat mijn ouders gewoon mijn films kunnen bekijken. Ik moet gewoon met hen op de bank kunnen zitten en de film kunnen kijken.”

In Saat Khoon Maaf ging de actrice echter wel een stap verder dan in haar eerdere films, maar dat heeft een andere reden. “Hier werd de gedachte van de kijker gestuurd door het publiek te laten denken dat er meer is dan wat er werkelijk werd getoond. En dat was esthetisch goed gedaan,” aldus Priyanka.

De actrice voegt toe dat ze het niet erg zou vinden om een vrouw te kussen op het witte doek, als dat zou moeten. “Als het een rol was die ik echt heel erg graag wil doen, dan zou ik het zeker overwegen, maar voor nu is dat niet van toepassing. Maar een voorwaarde om zoiets te doen is dat ik wel een sexy actrice tegenover mij moet hebben staan.”

6 REACTIES

  1. in Saat Khoon Maaf was ze echt afschuwelijk. het was zo genant om die film met je fam te zien. Je kon bepaalde scenes gewoon vergelijken met een hollywood film echt niet normaal.

  2. ik wil een sexy vrouw ook kussen. Ik denk dat alle meisjes met smaak willen een sexy mooie vrouw kussen en…

  3. Ach, ik heb Saath khoon maaf gewoon met mij mam gezien. En tjah… we waren gewoon eens dat de mannelijke rollen afschuwelijk waren. Ze had alle reden om ze te vermoorden. De rol van Irfan Khan ging wel een beetje te ver. Maar verder, zeer realistich.

    Maar ze ziet er altijd goed. Zeker in Dostana.

    @ die gast boven mij

    Waarom gebruik je andermans namen om zulke opmerkingen te plaatsen?! Get a live Dude!

  4. @Priyanka: Zeg nooit nooit! Voortschrijdende inzichten doen je van gedachte veranderen. En BTW 7 Khoon Maaf is een TOP film! Je hoeft niet alle films met je familie te kijken. Sommige familieleden zijn te dom voor woorden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.