Naast Arjun nu ook Arunoday Singh in Heroine

Nadat Madhur Bhandarkar’s Heroine, met in de hoofdrol Aishwarya Rai Bachchan, groots werd aangekondigd op het Cannes Festival werd er druk gespeculeerd wie de mannelijke hoofdrol op zich zou nemen. Kort hierna werd bekend dat Arjun Rampal deze rol zou vervullen, maar er was nog plek voor een andere acteur. Daarvoor is de keus gevallen op Arunoday Singh.

Madhur Bhandarkar wilde zo snel mogelijk de cast voor zijn film Heroine compleet hebben. Er deden geruchten de ronde dat Abhishek Bachchan een van de kanshebbers was, maar de uiteindelijke keus is toch Arunoday geworden. Dit is zijn grote kans na Yeh Saali Zindagi, Aisha en Sikandar.

Arunoday speelt de rol van een cricketer die verliefd wordt op een topactrice.

De acteur kan maar niet geloven dat hij in zijn volgende film tegenover Aishwarya Rai komt te staan. “Ik doe de film en ben enthousiast, opgewonden en ontzettend blij. Ik mag helaas nog niets zeggen over het personage, maar het is geweldig dat ik de kans krijg om met Aishwarya Rai in een film te spelen. De mogelijkheid om met Madhur te werken is een geweldige kans voor mij. Ik ben een groot fan van zijn films Chandni Bar en Page 3. Ik ben God zeer dankbaar.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.