Akshay gaat parachutespringen

De opnames voor Housefull 2 gaan op 7 juni in een residentiële buitenwijk aan de rand van Londen van start. En hoewel de lokale bevolking hier nog niet van op de hoogte is, zal de hoofdrolspeler letterlijk vanuit de lucht op de set neerdalen.

Waaghals Akshay Kumar is er helemaal klaar om net als in zijn realityshow Khatron Ke Khiladi Torchaar een stunt uit te halen. Het komend weekend zal Akshay een paar keer een vrije val maken om zich voor te bereiden op de openingsscène van het langverwachte vervolg op Housefull.

“De scène is een integraal onderdeel van het verhaal en niet alleen een publiciteitsstunt. We hebben de locatie geheim gehouden, want we willen met zes camera’s de reacties van mensen vastleggen als Akshay naar beneden springt, “zegt regisseur Sajid Khan.

“Akshay heeft zoiets nooit eerder gedaan en hij is echt enthousiast. Ik ben vrij rustig, omdat ik weet dat de stunt wordt uitgevoerd door de grootste stuntman in het land”, zegt Sajid. “Ik kon me geen betere eerste opname hebben.”

Ook Riteish Deshmukh, Asin, Rishi Kapoor en Chunky Panday zullen die dag op de set aanwezig zijn. Naast deze acteurs zijn er ook rollen weggelegd voor onder andere John Abraham, Shreyas Talpade, Mithun Chakraborty, Jacqueline Fernandes en Johnny Lever. Housefull 2 wordt geproduceerd door Sajid Nandidawala.

Sajid hoopt rond eind december klaar te zijn met de opnames. Hij hoopt op een releasedatum rond de zomer van 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.