Shahid’s Mausam uitgesteld

Shahid’s langverwachte film Mausam zou op 22 juli wereldwijd worden uitgebracht, maar zijn vader besloot om de film op een later tijdstip uit te brengen. En nu staat de film gepland voor 9 september en het krijgt wat stevige competitie van ondermeer Ranbir Kapoor en Imran Khan.

De grootste films worden ieder jaar met Diwali uitgebracht en 2011 is dus geen uitzondering. Maar waar moet het publiek naartoe met maar liefst drie grote films? Shahid’s Mausam gaat dit jaar de competitie aan met Ranbir Kapoor’s Rockstar en Imran Khan’s Mere Borther Ki Dulhan. Dit betekent een felle concurrentie tussen de drie tieneridolen.

“Ik ben ervan overtuigd dat alle drie de films goed zullen zijn. We vinden 9 september de juiste datum om Mausam uit te brengen. Moge de beste film winnen. En daar mag het publiek dan over beslissen”, aldus de producent van Mausam.

Yash Raj Films zal eenmaal na bekendmaking van de releasedatum de film niet meer uitstellen. Het is dus nu afwachten of een van de andere films alsnog de releasedatum uitstelt om verliezen te vermijden.

4 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Sunday, June 5th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

  2. wat heeft dat nou weer te betekenen ?? why uitstekken >?? aachh boeiitt mij dat nou .schaiitt !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.