Shreyas Talpede in Housefull 2

Shreyas Talpade heeft Rahul Khanna vervangen in het vervolg van de succesvolle film Housefull. De opnames voor de film zouden in mei beginnen, maar door productionele problemen besloot regisseur Sajid iets later te beginnen. De data die werden geboden sloten niet aan op de data van Rahul’s andere projecten en dus moest Sajid op zoek naar iemand anders.

“Ja, het is waar dat we problemen hadden met de planning. Ik had 60 tot 80 dagen ingepland, maar Rahul had andere verplichtingen. Daarnaast moet hij voor een film naar New York voor de opnames en dat zou teveel moeite zijn.” Shreyas heeft nu toegezegd en maakt deel uit van een cast bestaande uit 18 acteurs.

“Het eerste wat ik hem vroeg was of hij beschikbaar was voor de data die we haden gepland”, zegt Sajid. “Toen hij ja zei, vroeg ik hem, ‘Wil je deel uit maken van mijn film Housefull 2?’ En daarop zei hij: ‘Waarom vraag je het? Ik doe het’. ”

De opnames gaan binnenkort van start en de film wordt opgenomen in verschillende landen waaronder Argentinië, Engeland en Spanje.

2 REACTIES

  1. ik ben een grote fan van Shreyas Talpede hij is zo grapig hij maakt altijdt goeije komedie ik vondt hem in golmaal 2 en in golmaal 3 echt goed ik hoop dat hij een goed rol heeft in housefull 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.