Boman Irani verliest 12 kg voor Don 2

Boman Irani is terug in Don 2 als de antagonist Vardhaan. Voor zijn rol verloor de acteur maar liefst 12 kilo.

Het is niet de eerste keer dat aan de acteur werd gevraagd om wat kilootjes kwijt te raken voor een rol, maar voor de 51-jarige leek 12 kilo een onmogelijke taak. “Ik ben gewoon 12 kilo kwijtgeraakt voor de rol. Ten tijde van Don-the Chase Begins was ik ongeveer 8 of 9 kilo afgevallen. Het is voor mij ontzettend moeilijk om af te vallen, zelfs 10 gram gaat er met moeite af. Ik houd van eten en droom zelfs over eten, ook als ik wakker ben”, aldus Boman.

In deze langverwachte opvolger van Don – the Chase Begins, krijgt Irani’s personage een nieuwe draai. Hij is kouder, sluwer en misleidender dan ooit. En daarbij hoort natuurlijk ook een andere look. “We wilden hem dit keer een look geven die meer bedreiging uitstraalt. Daarom heb ik ook een baard laten groeien.”

Boman had nooit verwacht dat er een tweede deel zou komen. “Don 2 is een schitterende film geworden en ook ditmaal kun je lekker veel actie van ons verwachten. Toen we met Don bezig waren, hadden we nooit gedacht aan een vervolg. Ik hoop dat er ook een Don 3 wordt gemaakt in de toekomst. Het maken van zo’n soort film is een groot avontuur.”

Don 2 staat gepland voor een release rond kerst.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.