Mukul Deora gaat boek The White Tiger verfilmen

Producent Mukul Deora heeft de filmrechten van de Booker Prize winnende roman The White Tiger in handen en maakt zich klaar om dit boek te gaan verfilmen in samenwerking met twee Amerikaanse producenten.

De boekverfilming wordt mede geproduceerd door Patrick Frezen Smith en John Hart, beter bekend van de Academy Award genomineerde Revolutionary Road met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio en Kate Winslet.

Het boek The White Tiger geeft een donkere, doch komische blik op het hedendaagse leven in India vanuit de ogen van de hoofdpersoon. De roman schets de tegenstelling van opkomst van India als een moderne mondiale economie en mensen uit de arbeidersklasse die nog altijd in grote armoede leven.

Deora: “Wanneer je je richt op wereldcinema, heb je een verhaal nodig waarmee iedereen zich kan identificeren. Iets dat met zijn emotionele inhoud geografische en culturele grenzen overstijgt. Dat is The White Tiger; een vernietigende satire over de reis van een arme man langs het corrupte systeem in het hedendaagse India. Het verhaal is zeer relevant voor wat er vandaag de dag allemaal speelt en ik ben blij dat de kans krijg om dit verhaal te vertellen! “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.