Nieuw gezicht voor Dhoom:3

De aankondiging van het derde deel uit de Dhoom serie maakte mensen over de hele wereld razend enthousiast.

Het nieuws dat niemand minder dan Aamir Khan de rol van de bad guy op zich neemt was groot nieuws. En nu de mannelijke hoofdrollen zijn ingevuld, is het tijd om op zoek te gaan naar de juiste persoon voor de vrouwelijke hoofdrol.

Er werd druk gespeculeerd over de actrice die het meest geschikt zou zijn om deze rol te vervullen. Grote namen als Katrina KAif, Deepika Padukone en Priyanka Chopra passeerden de revue, maar Yash Raj Films maakte recent bekend dat zij op zoek zijn naar een fris gezicht. “Producent Aditya Chopra en regisseur Vijay Krishna Acharya zijn begonnen met hun zoektocht naar het juiste gezicht”, aldus Yash Chopra. ” Een nieuw gezicht geeft direct een fris gevoel aan de film.”

Hoewel het productiebedrijf vaak met bekenden werkt, heeft het zich de laatste jaren ontwikkelt als platform voor nieuw talent. Een aantal nieuwkomers van de afgelopen jaren zijn Anushka Sharma, Ranveer Singh, Vir Das en Meiyang Chang.

De soundtrack van de film wordt gecomponeerd door Pritam. De opnames van Dhoom 3 gaan eind 2011 van start. De film staat gepland voor een release rond kerst 2012.

10 REACTIES

  1. Nieuwe meisjes… ppfff.. kom op zeg Dhoom 1 bekende Rimi Sen
    Esha Deol, Dhoom 2 bekende Aishwariya Rai Bipasha Basu.
    En dus vind ik ook dat Dhoom 3 zekers door de beroemde meiden moet worden gespeeld,en echt niet door een nieuwkomer want dan vind ik het maar een laag film.

    Het moet door :
    Priyanka chopra
    Deepika Padukone
    Kareena Kapoor
    Mallika Sherawat
    Katrina Kaif

  2. het is sowieso een lage film lol no matter whut actress!! Heb je de voorgaande delen niet gezien? Dit soort films moet vette actie-scenes hebben. Maar daar heeft bollywood nog steeds geen kaas van gegeten! best wel triest.

  3. Very good of Yash Chopra. They deff. will find the actress for the film Dhoom 3. Priyanka, Katrina, Deepika so boring so bakwas so old ….
    its time for a fresh and new look. Anushka Sharma is also a new comer and she is a veryyyy good actress ( even better than Katrina, Deepika, Sonam ). Chakde Pate Yash….

  4. PRIYANKA CHOPRA IS THE BOM !
    I mean Priyanka Chopra is evan better than Anushka Sharma ..for me than ..

  5. uhhm what ?
    I find priyanka chopra improve then anushka sharma. at least that are my opinion.

  6. het zou wel leuk zijn als de rol door een nieuwkomer zou worden gespeeld, maar ik vind het niet nodig dat ze nog een deel van ”Dhoom” moeten maken, ze lijken zoveel op elkaar als het aan mij ligt… Maarja we zien het wel.

    ik gun elke actrise die rol=)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.