Industrie zal Big B missen bij IIFA

Amitabh Bachchan is niet langer de ambassadeur van IIFA. De acteur liet weten dat hij er vanaf dit jaar mee stopt. Dit betekent dat hij net als vorig jaar ook dit jaar niet aanwezig zal zijn bij de uitreiking in Toronto. Acteur Anil Kapoor zegt dat de industrie de afwezigheid van deze levende legende zeker zal voelen.

“We zullen de heer Bachchan zeker missen dit jaar. Hij zit in ons bloed en in de psyche van het Bollywoodpubliek wereldwijd. Hij is een grote ster en we zullen zeker hem missen. Zijn afwezigheid zal worden gevoeld,” vertelde Anil Kapoor in een interview.

Maar waarom is Bachchan geen ambassadeur meer? Dit jaar besloot de organisator, Wizcraft Entertainment, om het concept van ambassadeur te vervangen door een nieuw concept . IIFA presenteert dit jaar – Friends of IIFA – waarbij niet één persoon het gezicht is van het mega-evenement, maar de filmindustrie als geheel aan de wereld wordt voorgesteld. Dit betekende helaas dat de ambassadeur niet meer nodig was.

Actrice Kareena Kapoor vindt het nieuwe concept geweldig.“Ik ben blij dat IIFA met dit concept is begonnen, want we zijn één familie en het is van groot belang dat niet één persoon de filmindustrie presenteert, maar dat we samen op een wereldwijd platform staan “, aldus Kapoor.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.