Darsheel opgeleid door Jackie Chan’s stuntregisseur

Het 15-jarige kindsterretje Darsheel Safary speelt een superheld in zijn aankomende film Zokkomon. Dit betekende dat hij een aantal actiescenes heeft. En wie beter om Darsheel de stunts te leren dan Jackie Chan’s stuntregisseur William Ong.

Darsheel heeft alle stunts in de film zelf gedaan. Dat was zijn eigen keuze. Hij zei: “Als ik een superheld speel, wil ik zelf mijn eigen stunts doen.” Om geen enkel risico te nemen en Darsheel een goede training te geven besloot de regisseur hem te laten trainen met de internationale stuntregisseur William Ong, die onder andere heeft gewerkt met de legendarische Jackie Chan.

De jonge acteur trainde een paar maanden onder deze man. Hij vond het geweldig. “Ik houd van actiescenes en stunts. Dat was geweldig om te doen. Ik ben blij dat ik een film als Zokkomon mag doen, want alle special effects en actiescenes zijn dingen waar ik nooit eerder mee te maken heb gehad.”

Zokkomon is een actie-avonturen film en is geregisseerd door Satyajit Bhatkal. De film vertelt het verhaal over een gewone jongen die tegen buitengewone uitdagingen aanloopt.

De film staat gepland voor een release op 22 april.

3 REACTIES

  1. echt goed dan zou die film zeker goed wezen ik vindt wel knap hoor voor die 15 jaar en hij zijn eigen stunt Darsheel heel knap van je

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.