Munni in het Guinness Book of Records

De megahit Munni Badnaam Hui heeft geschiedenis geschreven. Het nummer krijgt namelijk een plekje in het Guinness Book of World Records. Het afgelopen weekend vloog Malaika Arora Khan samen met manlief Arbaaz Khan en zoon naar Australië om de recordpoging bij te wonen.

In het Melbourne Park kwamen meer dan 1200 mensen bijeen om voor drie minuten te dansen op het nummer, onder leiding van Malaika. Het evenement was georganiseerd door de directeur van het Indiase Film Festival 2011, Mitu Bhowmick Lange. “Het was geweldig om een dergelijke grote menigte te zien samenkomen en te dansen op het nummer waarbij iedereen dezelfde alle pasjes kent.”

Model en danseres Malaika Arora Khan ontving een certificat voor het zetten van dit record. Een eerder record werd gevestigd in Singapore. Toen dansten meer dan 1008 mensen op het nummer.

4 REACTIES

  1. Deze snap ik niet helemaal.
    In het Guinness Book of World Records komen te staan voor zoiets.
    Maar het zal aan mij liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.