Katrina Kaif barbie vanaf 20 maart in de winkels

Het is eindelijk zo ver! De look-alike barbie van Katrina Kaif ligt vanaf 20 maart in de winkels in India. De actrice mag er zelf ook nog een aantal weggeven en ze weet al precies aan wie. 

Bovenaan de lijst staat haar nichtje Maya en de drieling van regisseuse Farah Khan; Anya, Czar en Diva. “De eerste pop gaat naar de dochter van mijn zus. Zij is twee-en-een-half en helemaal geobsedeerd met Barbie. Zij wonen in Londen en binnenkort ben ik daar voor mijn werk. Ik zal haar de pop dan geven,” vertelt Kaif.

Katrina is ook van plan om een aantal poppen uit te delen aan haar regisseuses Zoya Khan en Farah Khan. Terwijl drie Barbie-poppen naar Farah’s kinderen gaan, vooral zoon Czar is een grote fan van Kaif, is ook Zoya (Zindagi Na Milega Dobaara) geinteresseerd in de pop. Maar ook regisseur Kabir Khan staat op de lijst. ‘Zijn dochter Sairah is pas drie, maar kan Sheila ki Jawani al helemaal meezingen en kent ook alle pasjes uit haar hoofd. Dat is pas echt een groot compliment,” zegt Kaif tevreden.

Kaif zal persoonlijk al haar vrienden in Bollywood een Katrina barbie geven. Regisseur Ali Zafar heeft geen idee wat hij er mee moet en vroeg de actrice waar hij de pop moet neerzetten. “Op kantoor of thuis, maar iedereen moet een pop van mij hebben!” zei Katrina duidelijk.

Op 20 maart is de lancering van de Katrina Kaif pop. Deze wordt gevolgd door een modeshow en eeb video-introductie van de pop. De eerste pop die wordt uitgebracht is gecreeërd naar het model Katrina de filmster. Er zijn plannen om meerdere look-alike Barbies te lanceren in diverse andere avatars.

Kaif zegt: “Het is een heel speciaal moment voor mij. Het is de eerste keer dat een Aziatische actrice is gekozen om model te staan voor Barbie. Mijn zussen zijn meer dan trots op deze prestatie. Zelfs meer dan op mijn ateercarrière. Want zeg nou zelf, wie kent Barbie nou niet?”

24 REACTIES

  1. Kaatrina als barbie ? ….
    OMG ben super blij voor haar! hopelijk komen de barbies
    ook in Nederland en verder wens K je veel succ6 met je films en model cariere!

    LOVE U So muchh
    Xx katrinafan

  2. nou nou zeg waarom maak ze ook haar eigen opblaaspop niet katrina is wel mooi maar ze kan niet acteren

  3. Ik vind dat sommige van jullie haar niet mogen om dat ze Sallu heeft gedumpt. En omdat ze geen goed hindi kan spreken wil dat niet zeggen dat ze niet kan acteren. Als ze niet kon acteren dan zou ze niet zoveel films hebben gemaakt .
    ik zou Salman ook dumpen als ik 22 zou zijn en hij 44 of niet?
    Zeg eens eerlijk !

  4. Jij praat alleen maar onzin want liefde hoeft geen leeftijd te kennen
    en trouwens ze heeft sallu alleen gebruikt om zelf hoger op te komen ze heeft geluk dat hij een man is met een groot hart.

    ps : om te acteren heb je talent nodig zij heeft niks

  5. Ik ben het niet mee eens, dat katrina niks heeft.
    Menigeen zullen zo mooi willen zijn als Katrina, want dat is ze wel.
    Dat ze niet kan acteren is een tweede.
    Er zijn er zovelen, die niet kunnen acteren.
    Dat ze geen hindi kan praten is een derde en bullshit.
    Die mexicaanse actrise die in “KITES” met Hritrik heeft gespeeld, kan zij hindi.
    En dat ze Salman heeft gebruikt om carriere te maken, dat is een feit, maar daar was Salman zelf bij en die fout zal hij blijven maken.
    Dus al bij al, is mijn mening, Katrina is mooi/knap en aantrekkelijk.
    Anders zou ze niet zoveel aanbiedingen krijgen en helemaal nieteens een Barbiepop uitbrengen, dat bewijst weer hoeveel fans ze heeft.

  6. Shakoen ik ben het met je eens en trouwens salman1 sri devi kon ook geen hindi heeft ze geleerd kaif doet dat ook dus evve goed nadenken voordat je iets schrijft.

    En salam1 kijk is naar mijn eerste tekst en kijk daarna naar de eerste 2 woorden IK VIND (als je niet kunt lezen) het is mijn mening en meningen verschillen als je dat soms niet wist.

  7. Ik hoop dat de barbies ook naar NL komen. Ga ik ze gelijk halen..als ze temninste niet te duur zijn 😛

  8. Ja dat is waar, ik heb Ash niet zo graag, maar ik zie haar wel als barbie hoor, ze heeft de perfecte schoonheid voor een barbie ;)( wat een zin :s)

  9. @mama precies na een paar jaar gaan we nix meer van haar horen, dat ze nu Salman heeft gebruikt om haar carriere te maken is gewoon een feit. Je kan niet voor eeuwig beroemd blijven en tsja dat haar films beroemd worden, wil niet zeggen dat ze door haar beroemd worden. Ze brengt gewoon geluk deze tijden, vandaar dat ze veel offers krijgt. En als ze echt zo goed was, had ze heus wel minstens 1 keer award kunnen winnen voor beste actrice.
    @Rajivie ben t helemaal eens met je, Aish is gewoon de knapste vrouw.

  10. Oke. ze is niet de beste actrice. en ben ook geen fan van haar.
    maar ik denk dat dit bij niemand anders beter staat dan bij haar.
    ik vind dat ze iets van een barbie heeft. daardoor past het zo mooi bij haar.

  11. @ sarah
    Weiffie kweet niee hoe je aan die boeldhiitt komt but….!!
    Katrina is 26 (euh nie dat et veel uitmaakt,Maya wou het effen
    Kwijt hi hi)

    Salmaaaaaaaaaannn khaaaann is the best 😀

  12. ergens lees ik dat salman 44 is is katrina 22? zo ja, dan kan salman voor de vader van katrina verder gaan

  13. Lekker boeiend mensen, als ze salman heeft gedumpt dan krijgt ze dat ook wel weer terug. Ranbir gaat er toch over een maand vandoor met een ander 😛

  14. Ze is het niet eens waard.
    Ze kan niet acteren en zo mooi is ze ook weer niet
    ik haat haar zo erg gaat ze salman khan gebruiken
    om top te komen

  15. salman1# je hebt helemaal gelijk. ze is alleen zo ver gekomen dankzij salman! en ik vind ook dat ze niet kan acteren .. En in de winkel staan als een barbiepop is dat nou zo een succes?.. ik vind het eerder een belediging . kleine kinderen die je arm eraf rukken!!!

  16. ik weet het ze had salman khan mij held ( ook van julie hoor )
    niet moeten gebruiken maar ja
    maar toch mag ik haar want tja ze hebben voor haar gekozen
    meeer niet trouwens als ze niet kan acteren waarom
    heeftt ze dan zoveel hits ??? zzzzzzzzzzzzz nou stil
    alleen beantwoorden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.