Sajid-Wajid openen YouTube kanaal

Het componistenduo Sajid-Wajid slaat een nieuwe weg in en hoopt op deze manier een groter publiek te bereiken. Ze hebben namelijk nu een eigen YouTube kanaal.

Sajid en Wajid beweren de eerste Bollywoodcomponisten te zijn die deze stap hebben ondernomen. “Ik heb nog niets officieel aangekondigd, maar ik denk dat wij de eerste zijn met een eigen YouTube-kanaal. Het is prachtig, maar het is slechts een eerste stap van mij en ik wil dit zeker verder uitbreiden”, vertelt Sajid.

De reden dat de componisten hun toevlucht zoeken op het internet is heel simpel. “Ik was altijd erg van het ontdekken van alle technische mogelijkheden en nu wij veel prijzen hebben gewonnen werd het tijd om een stapje verder te gaan, en de luisteraars beter kennis te laten maken met ons.  We denken dat dit het juiste moment is om de stap te zetten.

Hoewel het kanaal nog in haar kinderschoenen staat, is Sajid blij met de respons onder zijn luisteraars. “Ik heb al vele reacties gekregen, zowel uit India als erbuiten. Het is goed dat mensen er nu al over praten.”

Het duo wil het kanaal zo persoonlijk mogelijk houden. Hier kunnen de fans alles komen te weten over Sajid en Wajid, maar de componisten willen ook technieken aanreiken voor het maken van goede muziek. “Het is een fantastisch medium en op het kanaal vind je echt vanalles; van beelden van awarduitreiking tot onze liedjes. Ik wil ook iets proberen op te zetten om mensen te vertellen over onze jeugd en hoe wij componisten zijn geworden.”

Het kanaal wordt officieel gepresenteerd wanneer het duo klaar is met het uploaden van de inhouden van hun keuze. “Nu staat er nog vrij weinig op, maar als het kanaal eenmaal genoeg materiaal bavat, zal ik het officieel lanceren”, aldus Sajid.

We zullen dus helaas nog even moeten wachten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.