Haunted 3D verschijnt in mei

De releasedatum van Vikram Bhatt’s nieuwe horrorfilm getiteld Haunted 3D is verschoven naar 6 mei als gevolg van vertraging in de post-productionele werkzaamheden. De film stond eerder gepland voor een release op 15 april.
“De post-productie van de film neemt helaas meer tijd in beslag dan we hadden gedacht. Maar wij willen ons publiek de beste 3D-ervaring geven en daarom hebben we besloten om de release uit te stellen,” aldus Bhatt in een persverklaring.

Aan de film hebben diverse internationale technici meegewerkt zoals Brent Robinson (Resident Evil: Afterlife), Christan Jeams, Cassidey en Michael Reuben Flax.

De mannelijke hoofdrol in Haunted 3D wordt gespeeld door de zoon van acteur Mithun Chakraborty, Mahakshay Chakraborty, beter bekend als Mimoh. De vrouwelijke hoofdrol wordt ingevuld door Tia Bajpai.

Haunted vertelt het verhaal van een uitgestrekt herenhuis met een geheim verleden en een spookachtig heden. Volgens Bhatt, is dit zijn meest uitdagende film ooit. Of de film in april ook in de Nederlandse bioscopen draait, is vooralsnog onbekend.

3 REACTIES

  1. @ Rani kom je weer aandacht te kort kind zo zo zielig figuur gewoon en dan zo stoer nog wel op internet stoer praten en in het dagelijks leven de zelfde bitchey acties hebben… kom op mens het is nu al 2011 grow up………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.