16-jarige weigert Preity te herkennen

Preity Zinta reageerde zowel verrast als verbaasd toen een 16-jarige jongen haar weigerde te herkennen.  
Preity was met vrienden naar Delhi voor een huwelijksreceptie. “Eindigde dit weekend met een paar vrienden op een huwelijk in Delhi. Ik houd van de boerderijen en ruimte in Delhi!”, zegt de actrice op Twitter.

Wanneer een beroemd figuur ergens komt opdagen, zijn er altijd mensen die naar hun toegaan om ze te groeten. Zo ook deze 16-jarige jongen. 
“Er was een 16-jarige jongen die maar naar mij toe bleef komen. Hij zei: OMG! U lijkt precies op Preity Zinta. Kunt u zich voorstellen hoe het zou zijn als zij hier aanwezig was?”

Die jongen had werkelijk geen idee dat hij met de echte Preity sprak. Na 10 minuten vertelde Preity hem de waarheid. “Na 10 minuten vertelde ik hem dat ik ook echt Preity Zinta was en hij kon niet stoppen met lachen en zei: Dat had je wel gewild!! Haha!,” aldus Preity.

16 REACTIES

 1. Waarom is de jongen nou een mongool, SARAH!!!!!
  Ook Preity is niet onze lieve heer!!!!!!!
  Jou reactie is wel erg dom dom dom dombo.

 2. Yo ramu kaka (:p) wat is jouw probleem? Het je wat tegen die P Zinda of zo. IK VIND het wel grappig van die jongen mag ik evve? Jezus ramu je moet wel eerst denken en daarna wat (doms) (:p) zeggen ok?

 3. YO ramu kaka (:p) wat is jou probleem man? Heb je wat tegen P zinda of mij? Denk eerst na en schrijf dan iets (DOMs :p) .iedereen heeft eigen mening enzo ok MAG IK?

 4. ja hallo zeg, niet iedereen hoeft een beroemde actrice of acteur te kennen van gezicht. En bollywood acteurs en actrices moeten niet zo een hoge dunk hebben van hunzelf dat iedereen hun moet kunnen herkennen……..dit is mijn mening, dus laat iedereen zijn of haar mening ook maar eens melden in plaats van elkaar te gaan afkraken op elkaars commentaar!!!!!!!

 5. Hahahhaa,, WEll schattig,
  Misschien had ik ook wel ongeveer zoiets gereageerd ik bedoel, ineens dat er een bollywood ster er is dan zou je eigenlijk eerder denken die lijkt er veel op zeg,Ja toch?!.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.