Hrithik Roshan te zien in nieuw dansprogramma

Komende zomer kun je genieten van een nieuwe reality danscompetitie op de Indiase televisie. En wat maakt deze show anders dan alle andere? De aanwezigheid van Hrithik Roshan.
De realityshow Just Dance is bedoeld om als wereldwijd platform te dienen voor dansers die niet alleen gepassioneerd over hun kunst, maar ook een aanled voor verschillende dansstijlen hebben. Deelnemers hebben de zeldzame kans om te dansen met Hrithik, terwijl choreografen Farah Khan en Vaibhavi Merchant als juryleden zullen aantreden.

“Hrithik Roshan heeft de dan verheerlijkt door zijn carrière en is een icoon en een bron van inspiratie voor veel dansers over de hele wereld. De Indiase zender Star Plus zal door middel van ‘Just Dance’ biedt dansers een  once-in-a-lifetime kans om samen met Hrithik het podium te delen”, aldus een persverklaring van de Indiase zender.

Just Dance is vanaf de zomer te volgen op televisie.

7 REACTIES

  1. Ronald, vind jij Hrithik Roshan lelijk??????????
    Smaken verschillen hoor.
    Ik vind hem een hele mooie man.
    Jij zal dan wel heeeellllllll erg knap zijn, wil je Hrithik lelijk vinden.

  2. ben ik ook, ik ben te sexy voor woorden! Tja misschien klinkt het arrogant enzo. Maar meiden checken me altijd en kills kijken me vol jaloezi aan. Ja sorry ik kan er ook niks aan doen. God created me this way!! Ik verzorg me goed ik kleed me goed. Ik heb sex-appeal. Ik vind dat je dat over jezelf gewoon mag zeggen. Het geeft mij in ieder geval zelfvertrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.