Aamir Khan in Indiase variant van Philadelphia?

Aamir Khan gaat misschien de hoofdrol spelen in een film over aids. Het verhaal is geschreven door regisseur Priyadarshan (Bhool Bhulaiyaa, Kyon Ki, Billu en Malamaal Weekly). 

De productieve regisseur heeft eerder gewerkt met Shah Rukh Khan en Salman Khan en wil nu aan de slag met de derde Khan – Aamir. “Ik heb Aamir ontmoet en mijn idee voorgelegd. Hij vond het geweldig. Ik moet nu alleen mijn script nog schrijven”, zegt Priyadarshan. De film over aids bevat geen liedjes, geen komedie en wordt waarschijnlijk geproduceerd door Aamir zelf.

De opnames voor Priyadarshan’s actie-thriller Tezz, met in de hoofdrollen Ajay Devgn, Anil Kapoor, Sunil Shetty, Kangna Ranaut, Tusshar Kapoor en Zayed Khan, zijn momenteel stopgezet. “We moeten helaas wachten tot de zon weer gaat schijnen, dan kunnen we naar Schotland, waar de rest van de opnamen zal plaatsvinden. Hij hoopt de film voor het einde van het jaar nog in de bioscopen te krijgen.

Een actie-thriller en een drama over aids. Waar is de Priyadarshan die we allemaal kennen van zijn komediefilms, zoals Hungama. De filmmaker is duidelijk: “Geen komedies zoals De Dana Dan meer voor mij”, zegt hij stellig. De enige komedie waar de filmmaker momenteel mee bezig is, is het vervolg op Malaamal Weekly, getiteld Malaamal Robbery. Het verhaal gaat over een groep mensen die een bank willen beroven en er vervolgens ontdekken dat er geen geld ligt.

5 REACTIES

  1. Ja, mamajij, dat is Tom Hanks, ook een hele goeie acteur. Maar ben inderdaad benieuwd naar de nieuwe film van Aamir, want zijn laatste film wat ik had gezien, Dhobi Ghat, was echt een flop film, zonde van mijn geld en tijd!!!! Maar goed, we zullen zien……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.