Aamir Khan in Dhoom:3

Het hoge woord is erui! Yash Raj Films heeft een officiele aankondiging gedaan. Er deden veel geruchten de ronde dat Shah Rukh Khan de rol van slechterik in Dhoom:3 op zich zou nemen, maar Yash Raj maakte gisteravond bekend dat deze rol door niemand minder dan Aamir Khan zal worden vertolkt.
 
Na John Abraham en Hrithik Roshan is het aan Bollywood superster Aamir Khan om zich te binden aan de Yash Raj’s superhit franchise ‘Dhoom’. Het is Aamir’s tweede associatie met de Yash Raj banner na Fanaa, waarin hij ook een negatieve rol speelde.

 “Het is inderdaad een genoegen om opnieuw te mogen samenwerken met Yash Raj. Dhoom is een geweldige franchise, entertainend en vol plezier. Het was Victor’s script die mij heeft overtuigd. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met hem, met Abhishek en Uday en uiteraard Yashji en Aditya Chopra”, aldus Aamir.

Abhishek Bachchan en Uday Chopra zullen ook in dit derde deel weer te zien zijn als Jai Dixit en Ali.
 
Producent Yash Chopra is erg enthousiast over de komst van Aamir. “Ik ben vreselijk nieuwsgierig naar Aamir’s bijdrage aan de Dhoom franchise met zijn kwaliteiten.”

Dhoom:3 wordt geproduceerd door Aditya Chopra. Het script is geschreven en wordt geregisseerd door Vijay Krishna Acharya (Victor). De opnames voor de film gaan eind 2011 van start en het plan is om de film rond Kerst 2012 wereldwijd uit te brengen.

18 REACTIES

  1. @ rani

    In dhoom 2 hebben aishwariya en hrithik gespeeld en die is al een lange
    Tijd geleden uitgekomen

    K denk dat Aamir het echt goed zal doen in deze film

  2. Je moet hem trouwens echt bekijken Dhoom 2, het is echt een hele leuk film!
    K heb die film al drie keer gegeken

  3. shitttttttttttttttt pas in kerst 2012 tissssss…

    kk lang wachten

    Aamir kan egt goed deze tijd hij is goed bezig vroeger films gemaakt en daarna tijdje gestopt en daarna fanaa en zo en dan GAJINI wouuw en straks Dhoom=3wouww

  4. ik ben blij dat die debiel sha rukh niet de rol heeft gekregen, aamir khan is in alle opzichten de beste acteur.
    punt uit.

  5. @ Diamond

    k ben gek wahaha ja klopt die film heb k zelf ook gezien ! haha
    ik zat met me gedachten aan die andere film Don ofso wahah ik ben echt gek hahaa en idd dhoom 2 is echt mooi film maar in dhoom 3 zou toch sharukh khan spelen ???? hoezo opeen amir ?? maja sharukh is toch al oud geworden met die rimpels van hem !

  6. kijk das pas nieuws!! en goed nieuws ook!!! thnk god dat het niet Srk is. Love Amir khan. Khano main Khans, AMIR KHANNNNN!!!!

  7. sheila het is gewoon een feit sha rukh khan ziet er echt lelijk uit

    ik ben ook blij dat ze hebben gekozen voor de echte baadshah of bollywood en dat is niemand minder dan amir khan.

  8. @ Sheila

    Iedereeen heeft rimpels. Het is niet alleen Aamir maar ook SRK en alle andere acteurs.

    Maar gezien zijn acteer talent en zijn perfectie is hij “way ahead of his competitors”.
    Wat voor rol hij ook doet, hij kruipt als het ware in de huid van de character en maakt er iets goeds van.

    Ik kijk ernaar uit. En ik durf te wedden dat dit een blockbuster gaat worden met hele hoge opbrengsten die niet zomaar te evenaren zal zijn.

    Maar wie wordt de lady in dit deel? Anushka Sharma, Priyanka…
    Ik hoop dat ze Katrina Kaif niet benaderen. Ze zou er niks van bakken naast Aamir. Het enige wat ze doet is er mooi uitzien. Maar kom op zeg, we willen meer dan dat. Beauty and brains!!!

  9. @rani het is echt geen feit hoor alleen omdat jij aamir met zijn enge hoofd knap vind. de een vind aamir lelijk de andere shahrukh. er zijn genoeg mensen op de wereld die het niet met jou feit eens zijn. jij denkt zeker dat jij geen rimpels gaat krijgen later hahaha

    aamir en shahrukh zijn allebei goede acteurs en daar hoor je acteurs op te beoordelen niet of ze rimpels hebben. niemand komt in de buurt van die twee als het gaat om acteren. alleen moet hij niet lomp gaan doen zoals in ghajini, jeetje wat was hij vervelend in die film.

  10. @sheila

    lieverd waar heb k gezegt dat diet een feit is ???….maja k vind amir helemaal nie knap ! k vind hem alleen goed acteren en ik ben trouwens bigg fan van salman khan(L) maja wathever !

  11. Ohwww wauww met Aamir Khan wordt het een blockbusterrrr!!!Zoals met Dhoom 2 Hritik Roshan die was ook toppp!

  12. @Rajivie
    Mee eens :p
    Heb je gezien hoe ze haar handen beweegt (haar vingers) als ze iemand moet knuffelen of moet dansen. Zo fucking voorzichtig en fake. Ze zorgt altijd dat ze perfect moet eruitzien. Ze werkt echt in mijn zenuwen LOL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.