Jacqueline Fernandes is nerveus over Murder 2

De Sri Lankaanse actrice Jacqueline Fernandes gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in Murder 2. Jacqueline vertelt dat ze wel een beetje zenuwachtig is over haar rol in deze film, want hoe je het ook wendt of keert, er zal een vergelijking worden gemaakt met Mallika Sherawat.

Murder 2 is het vervolg op de succesvolle film Murder uit 2004. “Natuurlijk ben ik nerveus, maar dat is heel normaal. We weten allemaal wat de film Murder heeft betekent voor de carrière van Mallika. Het is dus vrij logisch dat die vergelijking zal worden gemaakt en dat maakt mij erg nerveus, want het zet mij ook onder druk.”

“Veel mensen verwachten dat dit tweede deel op het eerste deel zal lijken, maar deel twee is een heel ander verhaal. Mijn personage is ook niet gelijkwaardig aan die van Mallika. De film is wel een thriller en het heeft veel interessante en mysterieuze personages,” zegt Jaqueline.

Zij denkt dat elke vrouw zich zal kunnen identificeren met haar personage. “Het karakter dat ik speel is evenwichtig. Ze is stout, sensueel en slim, maar tegelijkertijd is het een vrouw waar elk meisje zich mee kan identificeren.”

De mannelijke hoofdrol in Murder 2 wordt uiteraard gespeeld door Emraan Hashmi. Ook dit tweede deel wordt geregisseerd door Mohit Suri en zal nog dit jaar in de bioscopen verschijnen.

3 REACTIES

  1. ik denk wel dat het een mooie film wordt, maar ik zeg eerlijk, Niemand kan Mallika Sherawat ik Murder naspelen. Niemand. Maar ik wens Jacqueline heeeel veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.