Michael Douglas benadert Bollywood art director

Bollywood art director Nitin DesaiBollywood art director Nitin Desai, die verantwoordelijk is geweest voor de aankleding van grote filmsets als ‘1942 — A Love Story’, ‘Hum Dil De Chuke Sanam’, ‘Mission Kashmir’, ‘Lagaan’, ‘Devdas’, ‘Jodhaa Akbar’en Fashion, is door Hollywood acteur en producer Michael Douglas benaderd voor diens film ‘Palace on Wheels’. Nitin zal voor de Hollywood productie de aankleding van een oude trein verzorgen.

De zeer getalenteerde art director, die momenteel aan een aantal Bollywood projecten werkt, zal naar verwachting in oktober aan de slag gaan voor Michael Douglas. Hij is overigens ook verantwoordelijk voor het namaken van de Taj Mahal in de met Golden Globes bekroonde ‘Slumdog Millionaire’. Naar het schijnt is Nitin ook door een Franse regisseur benaderd voor een film waarvan hij het script nog moet ontvangen.

Dit bewijst weer eens dat heel Bollywood hot is. De internationale interesse gaat niet alleen uit naar Bollywood sterren, Bollywood muziek en Bollywood choreografen maar ook Bollywood art directors.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.