Bollywood actrice Rani Mukherji: “We vieren de vrouw niet genoeg”

Bollywood actrice Rani Mukherji: "We vieren de vrouw niet genoeg"Bollywood actrice Rani Mukerji stapt in de film Mardaani 2 opnieuw in de rol van de onverschrokken en toegewijde hoofdinspecteur van de politie, Shivani Shivaji Roy. De film is een poging om de vrouwelijkheid te vieren en laat zien waar een moedige en onafhankelijke vrouw toe in staat is.

“No One Killed Jessica, Black, Mardaani en Hichki zijn enkele van mijn favoriete films uit mijn carrière, omdat ze resoneren met wie ik ben als persoon in het echte leven en mijn geloof in hoe een vrouw altijd moet worden gezien. Voor mij is een vrouw de kracht voor haar familie, gemeenschap, echtgenoot, kind en ik ben van mening dat we de vrouw niet genoeg vieren.”

Wat de toekomst van Bollywood betreft, is Rani ontzettend blij met de huidige ontwikkelingen. Ze is trots op de nieuwe generatie van acteurs die zorgvuldig hun scripts uitkiezen waarin ook de vrouw een volwaardige rol heeft.

“Ik kan je niet vertellen hoe gelukkig ik hiermee ben, als vrouw en als actrice. Ook ik heb, in stilte, mijn best gedaan om krachtige rollen te kiezen en aan het publiek te brengen. Ik hoop op die manier enigszins mensen te hebben geinspireerd. Het is fantastisch om te zien hoe deze jonge acteurs films kiezen met vrouwen in de centrale rol en de juiste boodschap overbrengen aan de maatschappij.”

Mardaani 2 staat gepland voor een release op vrijdag 13 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.