Bollywood Hero helpt kansarme kinderen

De cast en crew van de Nederlandse speelfilm Bollywood Hero heeft na de opnames in India een bankrekeningnummer geopend. Hoofdrolspeler Egbert-Jan Weeber en de overige Nederlanders hebben geld gestort met als doel iets te doen voor arme kinderen in het land meldt het ANP. Het geld, tot nu toe een paar duizend euro, gaat naar de Vatsalya Foundation, die een betere toekomst voor kansarme kinderen in India wil creëren. Bollywood Hero gaat vandaag (25 januari) in première op het International Film Festival Rotterdam (IFFR). In de zaal en na afloop op het premièrefeestje zal ook geld worden ingezameld voor dit doel en Producent IDTV Film levert daarnaast nog een financiële bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.