Ellen DeGeneres swingt op ‘Jai Ho’

Terwijl Freida Pinto en Dev Patel- hoofdrolspelers uit de Bollywood-Hollywood productie ‘SlumDog Millionaire’- na de Golden Globes Awards nog in een overwinningsroes verkeren, stromen de aanvragen voor interviews en talkshows binnen. Ellen Lee DeGeneres, Hollywood actrice, stand-up comédienne en sinds 2003 presentatrice van een talkshow, stond te trappelen om Freida en Pinto in haar populaire show te ontvangen. Aan het eind van het interview vroeg Ellen de hoofdrolspelers of ze haar Bollywoodpasjes konden leren. Binnen no time stond de complete crew en alle gasten te swingen op de award winning soundtrack ‘Jai Ho’. Bekijk het filmpje:


In september 2003 ging de talkshow ‘The Ellen DeGeneres Show’ van start. De show is een hit en markeerde voor DeGeneres haar televisie-comeback. Het programma kreeg in het eerste seizoen elf nominaties voor Daytime Emmy Awards en won er vier, waaronder Beste Talkshow. In 2005, 2006, 2007 en 2008 won de show nog eens 19 Daytime Emmy Awards, waartoe onder andere vier onderscheidingen voor Beste Talkshow Presentator. Het is de eerste talkshow in de Amerikaanse televisiegeschiedenis die in de eerste vier jaar van zijn bestaan vier achtereenvolgende jaren werd uitgeroepen tot Beste Talkshow.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.