Adnan Sami gaat samenwerken met the Jacksons

De multi getalenteerde Bollywood zanger, concert pianist en componist Adnan Sami Khan, heeft bevestigd dat hij gaat samenwerken met The Jacksons. In een onlangs gehouden interview vertelde Adnan dat hij is benaderd door Jermaine Jackson die samen met zijn legendarische broer Michael en drie andere broers immens populair werden als The Jacksons. Nadat zijn echtgenote hem verteld had over de succesvolle Bollywood zanger heeft Jermaine Adnan benaderd om mee te werken aan hun nieuwe album.

Adnan, die 100 kilo is afgevallen en er beter uitziet dan ooit, zei erg enthousiast te zijn over het voorstel van de legendes van Motown. Hij was erg verrast toen hij hoorde dat de vrouw van Jermaine uit Afghanistan komt en lange tijd in India heeft doorgebracht. Daar ze een grote fan is van Adnan heeft ze zijn muziek onder de aandacht van Jermaine gebracht en heeft hij het op zijn beurt aan zijn broers geïntroduceerd. The Jackson waren meteen verkocht en kijken er naar uit om samen te werken met Adnan. Het is nog niet bekend wanneer de cd van ‘Motown meets Bollywood’ uitkomt.

11 REACTIES

 1. een nieuwe hit van jacksons en adnan sami straks op nr 1 en weer de beste

  mottown meets bollywood ligt straks op rozen
  want adnan heeft het tot nu toe best aardig gedaan en over M Jackson
  weet je al the king of pop

 2. Adnan is ECHT GOED!!! Ik heb hem 11 oktober ’08 gezien, ik had VIP kaarten en zat helemaal vooraan!!!!!!!:D Hy heeft veel interactie met zijn publiek maar ook met zijn band…it was breath taking!!!! Nu hy gaat samenwerken met The Jacksons is gwoon tha bomb!

 3. Ik wist niet eens dat Jermaine Jackson met een afghaan was getrouwd.
  Wel goed van adnan dat hij zo ver is gekomen, als hij in pakistan was gebleven zou hij het nooit zo populair kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.