Ayesha Takia zegt Bollywood vaarwel

Voor alle fans van Bollywood ster Ayesha Takia is er treurig nieuws. De actrice, die vele harten veroverde met haar overweldigende acteerprestatie in de film ‘Dor’, neemt binnenkort afscheid van het witte doek. Na enige overpeinzingen heeft Ayesha besloten om na haar huwelijk te stoppen met acteren. Ze heeft al alle filmmakers met wie ze samenwerkt op de hoogte gebracht van haar besluit. Voor sommige filmmakers met wie ze slechts data had vastgelegd voor filmopnames is dit een minder groot probleem dan voor anderen die volgende maand zouden starten met opnames.

Filmmaker Jaghmohan Mundhra die Ayesha perse voor zijn film wilde casten, zit nu met zijn handen in het haar. Zij zou volgende maand samen met haar tegenspeler Govinda starten met de opnames van Mundhra’s film. Mundhra vindt het erg jammer dat zo’n getalenteerde actrice met potentie, stopt met acteren, maar heeft wel begrip voor haar beslissing.

19 REACTIES

 1. hey hey wat hoor ik nou ayesha takia
  een knap meisje als zij omg.
  wrm wrm wrm eindelijk een kans en
  nu stoppen:@

 2. oh wel jammer vond haar echt cute, ze heeft nog niet zo veel films en is ook jong dus ze zou zeker ver gekomen zijn als ze niet zou stoppen.
  Zo zie je maar ene persoon doet alles voor een entree te maken in het filmindustrie en en ander wilt het zelf niet terwijl ze wel de mogelijheid heeft. Maar goed het is haar eigen besluit.

 3. wooh!

  Als ze stopt dan is het erg jammer want ze is nog best jong! en ze kan toch gewoon naa haar huwelijk doorgaan met acteren, maare jaah het is haar beslissing,Ze is 1 van me beste actrices van Bollywood, zij maakt echt zulke leuke films enzo, Ik kijk elke keer films vn haar,

  ik hoop dat ze nog gaan proberen dat ze nog langer blijft acteren! want ze is echt een ster!:D

 4. Haar eigen keus en dat moet gerespecteerd worden. Bovendien een getrouwd leven betekend ook tijd voor elkaar hebben.
  Helemaal als je een gezin hebt.

 5. oh men..!!! egt jmmr!!
  Ze is damn cute..!
  maja ze is slim dus ze weet vast wat ze doet.
  maja.
  k wens haar gelukkig leven verder met haar man.
  XX me Z.KHan

 6. K bn et helemaal mt haar eens.!
  K bdoel wat had et anders voor nut als se sou trouwe en tog altijd bezsig is met shooting enzoow. Dus ik vind et een hele goede beslissing!

 7. Hallo
  omg dat ze stoppen gaat ik vind haar zo leuk meisje want ze gewoon haar zelf en daarom mag ik haar heel erg.Ik vind het heel leuk als ik naar haar flims kijk want ze is mooi en heeft een schattig gezichtJe 0mg zo jammer dat ze gaat stoppen en waarom gaat ze zo snell stoppen. en trouwen.maarja van andere kant haar man heeft wel geluk of haar (verloofde) dat die zo verloofde heeft die vor hem stopt met flims
  Echt respect voor haar
  xD
  xxx liefmeisje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.