Amitabh Bachchan uit het ziekenhuis

Bollywood acteur Amitabh Bachchan is weer thuis. Afgelopen weekeinde werd hij met acute buikpijn opgenomen in het ziekenhuis, zo meldt de BBC vrijdag. Er moest politiebewaking aan te pas komen om de ster veilig uit het hospitaal te krijgen. Eerder gingen fans massaal naar de woning van de 66-jarige Bachchan, om bloemen neer te leggen. De acteur met bijnaam Big B is enorm populair onder Bollywood-fans. Hij speelde mee in 150 films gedurende zijn 30-jarige carrière. Volgens de doktoren reageerde Bachchan goed op medicijnen die hij kreeg toegediend.

11 REACTIES

  1. oooooooooooooooooohhhhhhhhhhh gelukkig mang ik wil nog veel flims
    van hem kijken ,maar laat hij eerst beetje rustig aan doen.

  2. yes ! gelukkig maar

    ik vind hem een goeie speler en zonder hem is tog een hele lege plek
    ben blij dat i terug is :d

  3. My favorite man..I wish you all the best and welcome back to home..and every life is god with you and I wish you HAPPY BIRTHDAY OF 66TH YEARS(sausal tak jeete raho)please mail me..?THANK YOU..MAIN YAHAN TU WAHAN ZINDAGI HAI KAHAN..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.